...dotyczy tylko Sony 
Otóż chcę kupić telewizor SONY (i tylko SONY) i zatanwiam się nad dwoma modelami :
się z "kolorem czerwonym" ale może znajdzie się jakaś życzliwa dusza która podpowie w która
stronę patrzeć
. Telewizor będę oglądał w małym pokoju około 2-4 metry od ekrany głównie TV
z kablówki (UPC) i DVD (niestety z Manty). Mam nadzieję ,że nie będę czekał na odpowiedź miesiącami
jak inni :blagam:
Jedynie co znalazłem w necie to takie porównanie :
KDL:
Typ telewizora: LCD Przekątna ekranu: 32 cale Jasność ekranu: 500 cd/m2 Współczynnik kontrastu: 1300:1 Czas reakcji matrycy: 8 ms
KLV:
Typ telewizora: LCD Przekątna ekranu: 32 cale Jasność ekranu: 480 cd/m2 Współczynnik kontrastu: 1000:1 Czas reakcji matrycy: 8 ms
I w końcu nie wiem co jest lepsze
Pozdrawiam Serdecznie wszystkich Forumowiczów
Bosiak.
Otóż chcę kupić telewizor SONY (i tylko SONY) i zatanwiam się nad dwoma modelami :
- SONY KDL 32 S 2010
- SONY KLV-S32A10E
się z "kolorem czerwonym" ale może znajdzie się jakaś życzliwa dusza która podpowie w która
stronę patrzeć
z kablówki (UPC) i DVD (niestety z Manty). Mam nadzieję ,że nie będę czekał na odpowiedź miesiącami
jak inni :blagam:
Jedynie co znalazłem w necie to takie porównanie :
KDL:
Typ telewizora: LCD Przekątna ekranu: 32 cale Jasność ekranu: 500 cd/m2 Współczynnik kontrastu: 1300:1 Czas reakcji matrycy: 8 ms
KLV:
Typ telewizora: LCD Przekątna ekranu: 32 cale Jasność ekranu: 480 cd/m2 Współczynnik kontrastu: 1000:1 Czas reakcji matrycy: 8 ms
I w końcu nie wiem co jest lepsze
Pozdrawiam Serdecznie wszystkich Forumowiczów
Bosiak.
Ostatnia edycja: