Nie wiem skąd to info ale na forum obok jest filmik jak byli w Los Angeles na prezentacji i tam podają, że nie będzie 55" w modelu XR70.Napewno szybciej się pojawi niż serii 9. Cena pre-order za wersje 55xr70 w uk to £1899 haha....
Nie wiem skąd to info ale na forum obok jest filmik jak byli w Los Angeles na prezentacji i tam podają, że nie będzie 55" w modelu XR70.Napewno szybciej się pojawi niż serii 9. Cena pre-order za wersje 55xr70 w uk to £1899 haha....
W UK bedzieNie wiem skąd to info ale na forum obok jest filmik jak byli w Los Angeles na prezentacji i tam podają, że nie będzie 55" w modelu XR70.
Tak, ale tylko tam.W UK bedzie
Nikt nie twierdzi że będzie inaczejTak, ale tylko tam.
Jak ktoś będzie miał siano to kupi 75+ a z drugiej strony fajerwerki na małym ekranie nie robią tak dużej różnicy vs Bravia 7Wychodzi na to , że nie będzie 65XR90 na rynku europejskim.
Ten model będzie i w standardzie ATSC i w DVB, więc raczej trudno oczekiwać, że będzie tylko w jednym kraju.Tak, ale tylko tam.
Nie chodzi o ograniczenia sprzętowe a dystrybucje. Co więcej, w UK masz DVBTen model będzie i w standardzie ATSC i w DVB, więc raczej trudno oczekiwać, że będzie tylko w jednym kraju.
To dla kogo zrobili wersję z ATSC?Nie chodzi o ograniczenia sprzętowe a dystrybucje. Co więcej, w UK masz DVB
Hameryka Panocku, Północna.To dla kogo zrobili wersję z ATSC?
Moim zdaniem tak.No i jak myślicie? Cena 14 999,00 z casbackk 1500,00 zł i rabat 1000,00 zł na inna rzecz z sony to warty zakup? Mówię o bravia 7
Cześć Kiki, dawno (pare lat) mnie nie było . Miło Cię słyszeć.Jaki model dokładnie wybrałeś ?
Czekam na recenzję:
Nowości Telewizor Sony BRAVIA 9 K-75XR90 75"
I jak wrażenia ?Cześć Kiki, dawno (pare lat) mnie nie było . Miło Cię słyszeć.
Zamówiłem, jak poniżej, dzisiaj przyjeżdża, zamówiłem z montażem, z kalibracją w domu + domówiłem sobie w ramach tego 1000,00 - soundbar , zobaczymy jak to będzie, ściana na styk
Telewizor Sony BRAVIA 7 | 85 cali K-85XR70 | Mini LED (QLED) | 4K Ultra HD