Witam! Panowie czeka mnie ciężka decyzja, mam nadzieje że pomożecie mi wyłonić najlepszego dla mnie LCD-ka. Po przeczytaniu wszystkich wątkow o każdym z moich faworytów,mam już cichego zwycięzce,lecz chcę poznać wasze zdanie na temat tych LCD.
Toshiba 46 ZF 355 (Przykre sprawy z ta Toska,Bardzo Wadliwa)
Sony 46 w 4500 (Clouding .. Tragedia)
Sharp 46 Xl2e (Tu z kolei ''Banding'' Bardzo częsty)
Samsung 46 A 956 (Problem z płynnościa,''input lag'' -jakies zwolnienia)
Samsung 46 A786 (o nim niestety mało wiem, wiec moze od was sie dowiem)
Kazdy z nich nie jest doskonały..pomijam zalety ktore z pewnościa mają.
Nie obejdzie się bez warunków :
Musi być 46 cali, wiekszy mnie nie intersuje.
Cena do 7000zl
Pokój 25m
Nasłonecznienie słabe
Bedzie grał z.. 70% PS3 (filmy +gry) reszta to N-ka.. Najwiecej czasu spedzam przed Tv wieczorem,Wiec czern jest dla mnie bardzo ważna .
Najbardziej denerwuje mnie.. Brak płynności ,klatkowanie obrazu,smużenie,słaba czerń, martwe piksele!
Przed Tv siedze sam, lub 2 osoby, Ulubione programy: Discovery HD, Piłka nozna, HBo Hd.
To chyba wszystko, czekam na odpowiedzi zapraszam szcczególnie fachowców, bo nie kazdy spotkał sie z tymi modelami, wiec nie kazdy moze pomóc.
Toshiba 46 ZF 355 (Przykre sprawy z ta Toska,Bardzo Wadliwa)
Sony 46 w 4500 (Clouding .. Tragedia)
Sharp 46 Xl2e (Tu z kolei ''Banding'' Bardzo częsty)
Samsung 46 A 956 (Problem z płynnościa,''input lag'' -jakies zwolnienia)
Samsung 46 A786 (o nim niestety mało wiem, wiec moze od was sie dowiem)
Kazdy z nich nie jest doskonały..pomijam zalety ktore z pewnościa mają.
Nie obejdzie się bez warunków :
Musi być 46 cali, wiekszy mnie nie intersuje.
Cena do 7000zl
Pokój 25m
Nasłonecznienie słabe
Bedzie grał z.. 70% PS3 (filmy +gry) reszta to N-ka.. Najwiecej czasu spedzam przed Tv wieczorem,Wiec czern jest dla mnie bardzo ważna .
Najbardziej denerwuje mnie.. Brak płynności ,klatkowanie obrazu,smużenie,słaba czerń, martwe piksele!
Przed Tv siedze sam, lub 2 osoby, Ulubione programy: Discovery HD, Piłka nozna, HBo Hd.
To chyba wszystko, czekam na odpowiedzi zapraszam szcczególnie fachowców, bo nie kazdy spotkał sie z tymi modelami, wiec nie kazdy moze pomóc.
Ostatnia edycja: