najlepsze kino

rafal.jaro

New member
witam wszstkch mam problem :-?

nie znam sie wogóle w temacie kina domowego mam 700-800 pln i chciałbym coś kupić do pokoju (nie mówię tu o niewiadomo jak pieknie grającym sprzęcie ale ma grać dobrze i gruchotać kości od basu :) . główie do słuchania muzyki ale też do ogladania filmów. moją uwagę głównie skupia kino domowe 5.1 ale nie znam się wogóle i nie wiem jakie wybrac w tym przedziale cenowym.

zastanwiam się nad :eek:

http://www.allegro.pl/item191235381_lg_kino_lh_t250sc_divx_najtaniej_w_krakowie_raty.html

a może to zły wybór może do słuchania muzyki kupić wierzę??? pomocy sam już nie wiem przegladając te fora juz sie pogubiłem :/

Skibus

New member
rafal.jaro napisał:
witam wszstkch mam problem :-?

nie znam sie wogóle w temacie kina domowego mam 700-800 pln i chciałbym coś kupić do pokoju (nie mówię tu o niewiadomo jak pieknie grającym sprzęcie ale ma grać dobrze i gruchotać kości od basu :) . główie do słuchania muzyki ale też do ogladania filmów. moją uwagę głównie skupia kino domowe 5.1 ale nie znam się wogóle i nie wiem jakie wybrac w tym przedziale cenowym.

Ma grać dobrze i 800 zł to się wyklucza

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Jeśli ma wogóle grać to sprawdź kina które są na wyprzedaży i kosztują czasami jednotrzecią ceny - a nie ma tylko divxa. Dokupisz dvd za 100 zł i będziesz miał super zestaw.
Sharp HT 400
JVC THA 55
JVC THa 25
Thomson z głosnikami bezprzewodowymi lub z nagrywarką / głosniki JBL-a/

rafal.jaro

New member
szczerze mówiąc to nie bardzo sie znam jak napisałem . jak to bez divxa? a czy cały zestaw od razu nie może być tylko pózniej musiałbym dokupowac? naprawde nie jestem audiofilem niewiadomo jakim chce zeby grało przyzwoicie i zeby było wrażenie ze gra z kazdej strony

Tomasz93

Member
Pewien poziom „przyzwoitosci” niekoniecznie musi wiazac się z „audiofilizmem”, ale nie jest on osiagalny w pewnych pulapach cenowych. To kino, a raczej „kinko”, nie jest w stanie zgruchotac Ci kosci – zgodnie z zyczeniem. Na dodatek, jak napisales, ma to być kino glownie do sluchania muzyki, ale i tu nawet nie otrze się ono poziom „przyzwoitosci”.

a może to zły wybór może do słuchania muzyki kupić wierzę???

Możesz kupic wieze, ale lepszym wyborem będzie jak kupisz jakis wzmacniacz na allegro i do tego jakies monitory – zapewne zagra to lepiej od tego kina.

Do góry