nagrywarka

gevarra

New member
chciałbym kupic nagrywarke i prosze o pomoc w doradzeniu , bede dzieki niej min. archiwizował nagrania vhs, dobrze tez aby miała wejscie hdmi i co tam jest tez potrzebne ale bez szalenstw takie rzeczy które faktycznie bede wykozystywał , bedzie podłaczona do ampli onkyo 504e, z góry dziekuje za rady, acha cena wiadomo jak najnizsza:wink: (mam jednak świadomosc ze nie bedzie to 500zyli :wink: tylko wielokrotnosc )

gabor

New member
Przecież wiecie o co mu chodzi, więc po co się popisywać, wystarczy albo doradzić albo odesłać do istniejących wątków.

ArtS007

New member
Bez reklam
gabor napisał:
Przecież wiecie o co mu chodzi, więc po co się popisywać, wystarczy albo doradzić albo odesłać do istniejących wątków.
To nie jest popisywanie się, tylko zwrócenie uwagi na to, że wejście i wyjście to nie to samo.

ArtS :)

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Nie wiemy o co chodzi, domyślając się możemy go wprowadzić w błąd, na potwierdzenie dzisiejszy klient; chciał kupic nagrywarkę do nagrywania w wysokiej rozdzielczości :)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
pojedziemy od góry:
Pioneer 545
Pioneer 540
JVC DRMH 300
Panasonic dmr 65 lub 57
Musisz określić przedział cenowy .

maniek700

New member
Witam, mnie interesowałaby nagrywarka z wyjściem HDMI ;) do 2500zł. Co byście mogli polecić ???
P.S
Myślałem nad Sony RDR-HX 1020 ale nie wiem czy to dobry wybór ?!?!
Czy nie lepiej coś z innej firmy ?
Pozdrawiam.

Do góry