Sprawdzałem ostatnio w podstawowym, głównym menu tam gdzie ustawia się tez np wifi. W części jeśli dobrze pamietam informacje i potem chyba kontakt z nami czy coś podobnego. Tam tez są te daneKod 6425 i w menu nie ma żadnych informacji, a chętnie bym to sprawdził.
Sprawdzałem ostatnio w podstawowym, głównym menu tam gdzie ustawia się tez np wifi. W części jeśli dobrze pamietam informacje i potem chyba kontakt z nami czy coś podobnego. Tam tez są te dane
Wysłane przy użyciu Tapatalka
już się nie dało edytować.
Te dane są w menu/Informacje/Skontaktuj się z nami
Dziwna nazwa jak dla miejsca informacyjnego![]()
Kod 6425 i w menu nie ma żadnych informacji, a chętnie bym to sprawdził.
To miejsce nie jest wcale takie głupie. Podczas rozmowy z konsultantem większość tych informacji jest potrzebna. Nie musisz ich dodatkowo nigdzie szukać, tylko masz zebrane w jednym miejscu.
Spróbuj 9735
Powrót do 7Witam
Wczoraj telewizor zaktualizował się do Oreo V511 i oczywiście poza wbudowanym playerem nie mam dostępu do dysku 2TB NTFS jest jakieś rozwiązanie? Aktualizacja do V519 czy powrót do Androida 7?
Jesli google wyciął tą możliwość to dlaczego wbudowany player działa i widzi wszystkie filmy?
Pogodzic to juz sie pogodzilem moze kiedys zadziala a moze nie gorzej, ze juz od 2 godzin walcze z powrotem do androida 7, wszystko idzie normalnie a pozniej kreca sie te kolorowe koleczka i dupa. V373 ponad godzine teraz kolejna wersja 7 juz z dwadziescia min kreci
Is it somehow possible to export the station list and to play it back after a reset so that not all stations have to be rearranged?
Powrót do 7
Google wyciął ta możliwość z androida
Wysłane przy użyciu Tapatalka