Nadchodzące nowe DVD Yamaha 661?

dziura75

New member
Na innym forum znalazłem ciekawą informację autorstwa jakiegoś forumowicza, że jakoby Yamaha miała wypuscic nowy model DVD o symbolu 661 o specyfikacji podobnej do 559mk2 ale ze złączem HDMI i USB. Sugerowana cena ok 180 EUR. Czy ktoś o tym słyszał i może to potwierdzić? Kiedy ma wejść do sprzedazy?

Deimos

Banned
dziura75 napisał:
Na innym forum znalazłem ciekawą informację autorstwa jakiegoś forumowicza, że jakoby Yamaha miała wypuscic nowy model DVD o symbolu 661 o specyfikacji podobnej do 559mk2 ale ze złączem HDMI i USB. Sugerowana cena ok 180 EUR. Czy ktoś o tym słyszał i może to potwierdzić? Kiedy ma wejść do sprzedazy?
Witaj w niemczech w sprzedaży będzie w marcu, cena poniżej 180Euro.
Co do zakupu to znajdź mojego kolege z allegro (darekapsik z Wrocławia GG 2199250) bez problemu Ci sprzęt dostarczy i to w najlepszej cenie. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

dziura75

New member
Deimos - dzieki za info, wejde w kontakt z tym kolesiem? A pojawily sie mowe w sieci jakies fotki tego DVD? Szukalem ale niestety nie znalazlem..:(

von urlik

New member
blackninja napisał:
Ciekawe kiedy w Niemczech wprowadzą 3lata gwarancji.

tak tak . darekapsik po prostu de best :p . To że takie cós w Niemczech się pojawiło jeśli chodzi o informację to nic nie znaczy i nie ma co się podniecać bo można dostać odcisków. Osobiście nie wierzę w to 180 ojro czy nawet taniej . apsik da własną gwarancję itp. czyli można sobie ja w toalecie powiesić. Pózniej nie daj boże się zepsuje -serwis w Niemczech czas oczekiwania 4 tygodnie - znam te przypadki

Do góry