[n] nShow 3d - czy można nagrywać?

Stanley

Member
Bez reklam
Witam

Czy nagrywarkach n-ki można rejestrować programy z kanału nShow 3D? No i potem odtwarzać z efektem 3D (wiem, wiem - do oglądania efektu trzeba mieć odpowiedni telewizor, okulary).
Przy okazji: pozostałe kanały można nagrywać, bez ograniczeń? (prócz pojemności dysku ;-))

Pozdrawiam -

Stanely

Ostatnia edycja:

Stanley

Member
Bez reklam
Tak, ile tylko miejsca na dysku starczy.

Na pewno, na pewno? nShow 3D - sprawdzone empirycznie? Bo na razie jest 1:1 - dzwoniłem wczoraj na infolinię i gostek powiedział, że nShow nagrywać nie można, resztę tak. Ale nie jestem pewien, czy na 100% zrozumiał o co mi chodzi (albo czy w ogóle wiedział o co biega ;-)).
Tak w ogóle podpytuję z ciekawości - na razie nie mam n-ki, ani tv 3D. Lecz powoli się zamierzam.

Pozdrawiam -

Stanley

Ostatnia edycja:

JackS.

New member
Bez reklam
Na pewno, na pewno? nShow 3D - sprawdzone empirycznie? Bo na razie jest 1:1 - dzwoniłem wczoraj na infolinię i gostek powiedział, że nShow nagrywać nie można, resztę tak. Ale nie jestem pewien, czy na 100% zrozumiał o co mi chodzi (albo czy w ogóle wiedział o co biega ;-)).
Tak w ogóle podpytuję z ciekawości - na razie nie mam n-ki, ani tv 3D. Lecz powoli się zamierzam.

Pozdrawiam -

Stanley

Musieliście się nie zrozumieć.

Wszelkie programy z kanału nShow 3D możesz nagrywać do woli (do wyczerpania miejsca na dysku).

Nie ma natomiast możliwości kopiowania do nagrań własnych żadnych pozycji z kolekcji VoD nazywającej się nShow 3D.

Do góry