Motorola rozpoczyna wysyłkę składanego Razr 2019, są pierwsze recenzje.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Motorola rozpoczyna wysyłkę składanego Razr 2019, są pierwsze recenzje.

Motorola-Razr-2019-img_assist-420x261.jpg

[FONT=&quot]Wczoraj Motorola rozpoczęła sprzedaż składanego telefonu OLED o wartości 1500 USD, Razr 2019 .
Razr 2019 ma składany wyświetlacz AMOLED o przekątnej 6,2 cala 2142 x 876 (21: 9), który składa się do środka, produkowany przez BOE . Istnieje również zwykły zewnętrzny wyświetlacz AMOLED o przekątnej 2,7 cala 600 x 800 AMOLED, gdy telefon jest zamknięty.
Wstępne recenzje pojawiają się w Internecie. Nirave Gondhia z Android Central przetestował jeden z takich telefonów i mówi, że ekran Razra wydaje się delikatny, nawet bardziej niż ekran jego Galaxy Fold. Chociaż lubi, jak urządzenie się składa, mówi, że gdy ekran przesuwa się wzdłuż zawiasu, sprzężenie zwrotne na ekranie wydaje się dziwne i wydaje się, że ekran może zostać uszkodzony przez złożenie w dłuższej perspektywie.
Motorola-Razr-2019-img_assist-420x261.jpg

Nirave donosi także o słyszalnym skrzypieniu podczas składania lub rozkładania ekranu - co bardzo go martwi trwałością tego urządzenia premium.
CNet opublikował również wczesną recenzję. Chociaż nie przetestowali jeszcze trwałości telefonu i ekranu, recenzent CNet twierdzi, że wyświetlacz „wygląda tak, jakbym tego oczekiwał” - a to oznacza, że ​​OLED zachowuje się dobrze, ale głównym problemem jest nadal - jak trwały czy będą te składane OLED?
oled-info
[/FONT]

Desverger

New member
Producent założył 100 000 złożeń (niby dużo ale jednak w dobie szaleństwa smartfonowego smartfon jest odpalany co chwilę - każdy mem z WhatsApp-a powoduje, że go włączamy - nie jest tak? No nie kłam) Człowiek lubi wyzwania więc redakcja CNET powiedziała "sprawdzam". Zamówiła robota "zgniatacza" coś ala robot w IKEA testujący krzesło POÄNG - aby pokazać ile złożeń ten telefon wytrzyma. Cóż... po 27 000 telefon zdechł więc 1500$ USD pójdzie w błoto.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Wygląda wspaniale. Cena bardzo wysoka.
Ale faktycznie może nie przetrzymać "ciężkiej" pracy.

brodacz

Active member
Bez reklam
Czy pokusiliście się o policzenie ile to lat owe 27000 klapnięć? Serio korzystacie ze smartfonów dłużej niż 5 lat? Czy tak intensywnie dzwonicie?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Z tego co policzyłem, u mnie nie wytrzyma, jeśli dotrwa nawet do 27.000 "klapnięć"

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
5 lat? Dobre.
Roku nie wytrzyma. Prosta matematyka.
Bynajmniej u mnie i przy założeniu, że opieramy się na 27k.
Desverger dobrze pisze - samo sprawdzanie maili, to kilkanaście razy dziennie, a to tylko kropla w morzu, a gdzie aparat, kalkulator, nawigacja, net, yt, podgląd monitoringu, czy w końcu wiadomości, telefony... o czym my w ogóle piszemy.

Do góry