Mortal Kombat !!!!!!

Luvczenko

New member
URL=http://www.fotosik.pl]
07a44ce4b918084c.jpg
[/URL]

łapka w góre kto kupuje ? :-D

Ogr

New member
Bez reklam
Powiem ,że gra daje radę :nie jestem fanem tego typu bijatyk lecz zastanawiam się nad kupnem :D Grałem tylko w demko :mrgreen:

pav3l

New member
Bez reklam
Wszystkie poprzednie serie dla mnie na tak. Pamiętam pierwsza była na 3 dyskietkach 1,44'' :) instalka upakowana w rar'ach....

Luvczenko

New member
Mortal jest miodny , wszystko pięknie wykonane , story fajnie pomyślane. Nie zawiodłem się i polecam każdemu fanowi bijatyk. Dla fanów serii MK pozycja obowiązkowa.

zapraszam na online jesli ktos ma ochote na ustawke ;)

edi7777

Member
Gram od paru dni - zdecydowanie mogę polecić. Na prawdę dopracowana gra. Może tylko wkurzać np. story mode gdzie większość przeciwników leje się łatwo, a potem trafia się na Shao Kahn i można go lać godzinami a i tak wygrywa:p Ale tak to wyzwania na drabinie czy vs mode są super. Fatality też robią wrażenie. Jak dla mnie to pierwsza od jakiegoś czasu dobra bijatyka. Na pewno Tekken 6 może się schować. Mam też Marvel vs Capcom 3 ale ta gierka się dość szybko nudzi w porównaniu do Mortal Kombat 9.

Może ujmę to jeszcze tak: zazwyczaj grywam w gry w stylu Forza 3, nowy Shift, Just Cause 2, no od czasu do czasu w Marvela. Wszystkie gry jakie wyszły od czasu Forzy 3 nie zrobiły na mnie tak dobrego wrażenia jak Mortal Kombat:)

edi7777

Member
Nie grałem w multi bo mam w domu sieć wifi a xklocka nie podłączałem bo nie mam tej przystawki do niego. Gram raczej w trybach co-op z kumplami albo sam jak mam czas;) Może ktoś inny testował multi...

Jussi

New member
Bez reklam
Mortal krotko mowiac WYMIAAAAAAATA! Bez watpienia bedzie bijatyka roku. Zajebista lista postaci, fatality wymiataja, a lokacje to juz w ogole kosmos.

Poki co jedyna rzecz, ktora mi nie pasuje to morda Kintaro (wyglada jak pyszczek malego kotka) :), troszke krotka drabinka i niski poziom trudnosci przeciwnikow, ale jak tylko zacznie dzialac PSN to zacznie sie kopanie po dupach :)

Do góry