Montaż Logitech G25 bez biurka??

Peek

New member
Bez reklam
Witam
Chciałem kupic wymieniona w tytule kierownice, bo jest ogolnie bardzo chwalona, ale nie mam jak jej przymocować. Gram na TV i siedze od niego jakies 2 metry. Macie jakieś pomysły?

Z góry dzieki

Mefju

New member
Witam , też mam w planach zakup tej kierownicy , co do montażu też gram na TV i też siedzę od niego ok 2 m. , TV stoi na takim jakby biurku a obok mam drugie biurko przy którym stoi komp , wymyśliłem że będę musiał podsunąć biurko z kompem przed TV i wtedy jakoś zamontuje kierownicę :twisted: :twisted: i jakoś to będzie :D.Pozdrawiam.

Peek

New member
Bez reklam
Ja jako rozwiązanie awaryjne wymyslilem sobie stolik Lack z IKEA. Pasowałby mi stelaz bez fotela bo nie mam duzo miejsca.

Peek

New member
Bez reklam
Nie zwróciłem uwagi na zdjecia poniżej.

Pasuje mi bo się składa. Cena odstrasza bo to jest ok 430zł + kierownica 750 to mam ponad 1000. -AS- Mółbyś przyblizyć jak spisuje się kierownica na np. GT5P lub na innych wyscigach?

Ostatnia edycja:

-AS-

New member
Już o tym pisałem w Twoim temacie o GT5P vs GRID. Sprawuje się niesamowicie dobrze
thumbsup.gif
Możliwość używania sprzęgła w GT5P również bardzo mi się podoba. Bardzo się cieszę, że ją kupiłem.

Pozdrawiam

Peek

New member
Bez reklam
@-AS-
Dzieki, pewnie ją kupie musze tylko poszukać tych stelazy bo ten co podałes jest dobry, ale troche drogi, może znajde cos taniej.

macek napisał:
Witam,a nie lepiej kupic stelaz pod g25,takowy mam i sobie chwale.

A ty a ile kupiłes swoj stelaż? jaki jest?

Do góry