monitor/telewizor do gier

marko666

New member
Witam
Posiadam konsole PS4 szukam raczej monitora ale może to być też tv (wolał bym co prawda monitor) do grania. Dużo gram w fps-y zależy mi na małym input lagu matryca min 26" i cena tak 1tyś do 2 tyś max Bardzo proszę o jakieś propozycje

marko666

New member
Przemyślałem i nawet jestem nastawiony na tv na równi jak monitor Czytałem że PHILIPS 32PFL3258 ma mały input lag Ile on wynosi ? Czy macie jakiś propozycje dla mnie telewizorów lub monitorów powyżej 26 cali monitor i 32 cale lub większy tv z małym input lagiem nadający się głównie do gier Czy ten Philips jest dobry ?

marko666

New member
A jest szansa do niego podłączyć pc jakimś sposobem żeby pełnił czasem funkcę monitora ? Występują też większe te Philipsy np36 cali o podobnych parametrach. Do teraz mam monitor samsung T260 ale nie wiem nawet jaki ma input lag bo nigdzie nie mogę się doszukać

marko666

New member
Ok dzięki za wszystkie rady kupiłem jednak dzisiaj PHILIPS 32PFL3258 a wiecie może czy ma być jakoś specjalnie ustawiony pod gry mam w ustawieniach obrazu na standardowym a nie ma tam żadnych ustawień typu "gra"

Do góry