Polecam się na przyszłość i cieszę się razem z Tobą, bo ja z tych osób jestem co maja przyjemność z tego jak ktoś coś kupi sobie i jest zadowolonym po zakupie. Dla mnie powtórzę to uprzedzenie jest świetne, a jak moja osoba pisze to i o streamerze, który ma takie, a nie inne zdanie co do muzyki ze streamingu, choć już teraz zdecydowanie to poszło na plus
to naprawdę to urządzenie musiało na mnie zrobić wrażenie. U mnie za jakieś dwa tygodnie będzie :- )
Jeszcze raz gratuluję i życzę miłej zabawy z nową zabawką i daj znać jak dźwiękowo ci pasuje w stosunku do CA. Dla mnie jest fajniejsze i to sporo pod względem dźwięku, jest dużo bardziej wyrafinowane , a jednocześnie przy tym bardziej gra analogowo z fajną barwą , z subtelnymi wokalami, z dość dużą dynamiką, pomimo braku XLR, z fajnymi szczegółami, ale bez zarysowań ich konturów, barwowo jest przyjemniejszy dla ucha i ma coś takiego w sobie, że są momenty jak się słucha coś w dobrej jakości to naprawdę daje przyjemność ze słuchania. O innych sprawach nawet nie wspominam. I tak jak Ci mówiłem, że aplikacja wymiata, CA może sznurowadła Rose zawiązywać
A i już trzeci kumpel ode mnie będzie też go zamawiał , tyle, ze pod koniec sierpnia.. Także coraz więcej zwolenników ROSE. I taka ciekawostka ten producent wygrał przetarg na audio w komunikacji miejskiej w Stolicy