Nawet JBL e30 grały sporym basem a to głośniki kilka klas niżej. Dużo zależy od głębokości skrzynki.
To po niedzieli?jestem przekonany że wielu na ślepym teście powiedziałoby że słucha podłogówek.
To po niedzieli?![]()
Miałem do czynienia z kilkoma parami monitorów, większość z nich nie obsłużyła do końca dolnego pasma. Jest to zrozumiałe w kilku przypadkach, fizycznie niemożliwe.
Wbrew pozorom kubatura Dynaudio jest spora, mają bass reflex i na tyle dobre parametry że basu nie brakuje, jestem przekonany że wielu na ślepym teście powiedziałoby że słucha podłogówek.
PS. Nie bardzo lubię suba w stereo.
Podobne mam zdanie odnośnie monitorów z Dynaudio, miałem okazję słuchać C1 i myślę, że wielu by powiedziało, że nie gra to monitorA najnowsze confidensy 20 podobno ta sama szkoła.. tylko jeszcze bardziej "rozwinięte" w szczególności na wysokie tony..
Pisałem o Contour 20, nie słuchałem innych. No jeszcze Excite ale to inna półka..A już słuchałeś nowych monitorów od Dynek z serii confidence ? Czy masz na myśli countury 20 z najnowszej serii ? A Twoje countury podobno są fajne, więc masz kolumienki na lata..
O właśnie ja bym celował w excite jak wrażenia Borixon, to mój level akurat. Pzdr
O właśnie ja bym celował w excite jak wrażenia Borixon, to mój level akurat. Pzdr
Ataszek co ty nie powiesz
A gdzie napisałem że jest haha - pobudka. Pzdr
Ataszek co ty nie powiesz
A gdzie napisałem że jest haha - pobudka. Pzdr
No właśnie haha, nie Ty jeden wcześnie wstajesz choć są lepsi
Chce dynki z atollem sprawdzić. Pzdr
Excite to nie ta półka jakościowa co Contour.
Pisałem o Contour 20, nie słuchałem innych. No jeszcze Excite ale to inna półka..
Jestem zadowolony i to jest dla mnie najważniejsze. Mam nadzieje ze na lata... chciałbym![]()
[youtube]L2o_A0CeDII[/youtube]