[Nasze Zestawy AV] Mój skromny zestaw :)

cezary69

New member
Bez reklam
Hmm... no rzeczywiście straszna atrakcja z miedzianych rurek c o :D co się z niektórymi porobiło to sprzęt jest dla człowieka, a nie odwrotnie. Może jeszcze kapliczki i na kolana przed tym cudem, no żenada. Ludzie ile macie lat? Co niektórzy jak małe dzieci bez rozsądku.

ThePepe

New member
Bez reklam
Zarzucasz nam zachowywanie się jak małe dzieci a sam podszedłeś za poważnie do tematu. Więcej dystansu i luzu. Po za tym to nie miejsce na takie dyskusje. Tak jak napisałem wcześniej, najważniejsze że obdarowanym się podoba.
Pozdrawiam

lolek126

Well-known member
Bez reklam
The Pepe to trzeba było nic nie pisać.. :) a sam wywołałeś burzę.. bo bez względu czy komuś to się podoba czy też nie to ma prawo napisać to co uważa za słuszne.. - Kolega napisał i na tym powinno się to skończyć.. Nawet Sam Borixon nie zareagował bo i po co ... więc nie piszmy komuś że źle podszedł do tematu skoro sami nie jesteśmy wyrozumiali, że innym może coś się nie podobać..

Ostatnia edycja:

ThePepe

New member
Bez reklam
Ale ja jestem wyrozumiały :) i nie czepiam się, wręcz przeciwnie.
Nie odebrałem tego personalnie, choć tak może wyglądać.
Dla mnie temat zakończony i żadnej burzy nie widzę :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
... i tak niech zostanie :) a każdy niech pisze to co uważa za słuszne, lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo..

ThePepe

New member
Bez reklam
Skoro tak, nie powinieneś mi zwracać uwagi, napisałem to co uważam za słuszne, nikogo nie obrażając :)
Borixon, wybacz za zaśmiecanie wątku, niech administracja usunie niepotrzebne wpisy.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ale tak to wyszło że Kolega nie miał prawa tego napisać, a napisał to co uważał ... i wyszło że się chce go pouczać co ma mu się podobać lub nie.. A Borixon ma na tyle fajne inne rzeczy, że jak Koledze nie podszedł prezent Savrona to te inne rzeczy na pewno mu się spodobają :- ) A ja ze swojej strony bardzo szanuję Borixona bo utwierdza mnie w pewnym przekonaniu, a na tym forum to rzadkość :- )

Ostatnia edycja:

Borixon

Active member
Bez reklam
Panowie dziś odwiedziłem wątek, coś mi słabo iPhone powiadomienia daje z tapatalk.
Mówcie co chcecie, każdy po swojemu, mam to w nosie, jest to prezent od Savrona i to się liczy, mi pasuje i wystarczy, dziękuje mu po raz kolejny.

Lolek mogę się jedynie domyślać co masz na myśli... Mam nadzieje ze choć trochę trafnie. Pozdrawiam.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ban tutaj dodaje punktow do many.
Proponuje klasyczne rozstrzelanie smiechem.
Pomijajac wartosc sentymentalna, inaczej element osobistej afekcji obdarowanego prezentem, niech kazdy sam oceni pod wzgledem estetytki, co podoba mu sie najbardziej: Pollock nr 5, Rothko nr 6, czy Savron nr 7.
Savron. Powinienes numerowac te swoje gadzety. Moze to ulatwic kiedys zadanie kolekcjonerom.

Borixon

Active member
Bez reklam
cc1c12231668c71a91d966a87c151fb1.jpg

Tubular Bells V. 2 zasilił serie jak i najnowszy album Oldfielda.

Kamil_89

Member
I jak te Focale? Też się muszę zabrać za kupno czegoś do telefonu bo odkąd zgubiłem to słucham na Applowskich.

Warto je kupić? Co o nich możesz napisać? I jaka cena?

Borixon

Active member
Bez reklam
I jak te Focale? Też się muszę zabrać za kupno czegoś do telefonu bo odkąd zgubiłem to słucham na Applowskich.

Warto je kupić? Co o nich możesz napisać? I jaka cena?

W detalu 295 zł.

Przesłuchałem może 4 płyty na iPhone. Grają przyjemnie, bas punktowy, bardzo fajny środek pasma i delikatna góra, może lekko schowana. Nie meczy granie ani noszenie. Dla mnie spoko.

Do góry