Musisz być bardzo szczęśliwym człowiekiem,znalazłeś zloty środek na wszelkie potrzeby.... Idąc Twoim tokiem myślenia, TV powinien mieć tylko ekran i kabel z anteną,przecież TV służy tylko do telewizji... Też mam aparat fotograficzny. Nie zawsze przy sobie ale udaje mi się bez tego poruszać w życiu. Skoro nie używałeś Wi-Fi Direct to nie wiesz zatem że o wiele prościej, szybciej i znacznie wygodniej jest zainstalować apkę do w/w potrzeb. Wyraziłeś swoje zdanie przy okazji z dygresją bo miałeś na to ochotę i dobrze. To jest forum. Każdy ma prawo zabrać głos. Ja także. Mi mimo że mam aparat fotograficzny przydaje się czasem aparat w telefonie a i pozostałe możliwości nowoczesnego telefonu nie powodują u mnie irytacji mimo że pierwotne założenie telefonu miało służyć do rozmów między ludźmi...W menu - sieć - jest jeszcze WiFi Direct . Wypróbujcie sobie, nie używam tego - uważam że telefon jest do rozmów. Do fotek mam aparat foto przy sobie - zawsze.
Co jest do wszystkiego - to jest do niczego.
Daj spkój. Od razu widać, że gościu od marketingu szeptanego lub fanboy, czyli na polskie tzw "szczęśliwy posiadacz". Każdą wadę w "eldżikach" obróci w wymysł narzekającego, czepianie się, lub "że tak musi być...".Musisz być bardzo szczęśliwym człowiekiem,znalazłeś zloty środek na wszelkie potrzeby.... Idąc Twoim tokiem myślenia, TV powinien mieć tylko ekran i kabel z anteną,przecież TV służy tylko do telewizji... Też mam aparat fotograficzny. Nie zawsze przy sobie ale udaje mi się bez tego poruszać w życiu. Skoro nie używałeś Wi-Fi Direct to nie wiesz zatem że o wiele prościej, szybciej i znacznie wygodniej jest zainstalować apkę do w/w potrzeb. Wyraziłeś swoje zdanie przy okazji z dygresją bo miałeś na to ochotę i dobrze. To jest forum. Każdy ma prawo zabrać głos. Ja także. Mi mimo że mam aparat fotograficzny przydaje się czasem aparat w telefonie a i pozostałe możliwości nowoczesnego telefonu nie powodują u mnie irytacji mimo że pierwotne założenie telefonu miało służyć do rozmów między ludźmi...
Mam stopkę do 42lb 731. Panowie czy ktoś z was podłączył pod te tv odtwarzacz kaset wideo? Próbowałem podłączyć dwoma sposobami po przez kabel czincz w tv brak sygnału i po przez euro złącze obraz pojawia się i znika z komunikatem brak sygnału. Wideo i kable są 100% sprawne bo z innymi tv działają bez problemu. Czy trzeba coś ustawić w tv?