mikro do 1.5 tyś

przemekwawa

New member
Cześć,
Krótko i na temat: może ktoś coś polecić fajnego? Szukam: mikro, do 1,5 tyś, obsługującego airplay, bluetooth, radio fm, radio internetowe oraz cd/usb (wifi/kabel może być).
Jeśli jeszcze by miał możliwość puszczenia dźwięku np. po optyku lub hdmi tak żeby dało się podłączyć pod tv/xbox to byłoby super, ale nie spodziewam się tego (absolutnie wymagane poprzednie, te dodatkowo).
Na razie znalazłem kilka, ale każdy ma coś nie tak:
Pioneer X-SMC5-K
Yamaha MCR-B142
Samsung DA-E670
Sony CMT-G2NiP

Niestety albo im brakuje jakichś funkcji albo co gorsza z dźwiękiem nie za bardzo wg testów. Coś dorzucicie? Albo możecie ocenić te wymienione?

Ostatnia edycja:

dejm_on

New member
Jeżeli myślisz żeby mikro podłączyć do TV to yamaha mcr-755 ma odtwarzacz blue ray i to 3D i chyba zestaw funkcji tych co piszesz, ale sprawdź.

Ja polecam na mikro yamahę. Są na prawdę bardzo dobre.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
W grudiowym magazynie audio masz spore zestawienie tego typu sprzetow, wlasnie czytam. Sprawdz sobie przed zakupem.

mikush

New member
a czy myślicie że taki Sony CMT-G2NiP (nie mogę znaleźć taniej niż 1850pln) zagra lepiej niż zestaw amplituner AV i 2 kolumny półkowe w podobnej cenie?
Taki Pioneer VSX 527 lub Denon 1713 plus podstawowe kolumienki wyjdzie ok 2000. Co prawda nie ma CD (dla mnie to akurat nie takie ważne bo słucham albo przez WiFI z laptopa albo radia) ale w przyszłości może być podstawą do budowy kina domowego.

Do góry