mediaTHOR HD to odtwarzacz multimedialny, który w połączeniu z

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
mediaTHOR HD to odtwarzacz multimedialny, który w połączeniu z zewnętrznymi nośnikami danych (dysk twardy, pendrive oraz karty pamięci typu SD/MMC/MS) jest bardzo praktycznym urządzeniem służącym do oglądania filmów, słuchania muzyki oraz przeglądania zdjęć.
Odtwarzacz-multimedialny-8level-mediaTHOR-HD-MMP-100L-11609.jpg

Podłącz zewnętrzne urządzenia wyposażone w złącze USB (przenośny dysk twardy, kamera cyfrowa, aparat cyfrowy, odtwarzacz DVD itp.), aby wyświetlić pliki multimedialne bezpośrednio na ekranie Twojego telewizora. Podłącz odtwarzacz 8level mediaTHOR HD do sieci, aby rozpocząć przeglądanie multimediów poprzez wbudowane serwisy internetowe: YouTube, Picasa, CNN, BBC, Le Figaro, Flickr.

Ciesz się wyjątkową jakością odtwarzanych filmów dzięki pełnemu wsparciu dla wysokiej rozdzielczości FULL HD. Zarządzaj odtwarzaczem w łatwy intuicyjny sposób za pomocą dołączonego pilota zdalnego sterowania. MediaTHOR HD wyposażony został w polskie menu. Odtwarzacz w pełni obsługuje polskie znaki w napisach, także z plików TXT.

ZALETY: ■ FULL HD 1080p (H.264 MKV) ■ Wyjście cyfrowe HDMI 1080p / wyjście Kompozytowe / wyjście Optyczne ■ Czytnik kart pamięci do odtwarzania multimediów ■ 2 x USB 2.0 do podłączenia zewnętrznych urządzeń pamięci masowej ■ LAN/WLAN (opcja) ■ Serwisy internetowe: wideo / zdjęcia / informacje ■ Radio internetowe ■ Menu w języku polskim ■ Obsługa napisów w formacie TXT, srt, sub. smi, ssa, idx+sub (polskie czcionki
8level.pl

mikelas76

New member
Witam!

Miałem toto i nie polecam. Moze i odtwarza wiekszosc formatow ale jest tak glosne ze czar pryska i pozostaje tylko to zwrocic jesli mozna.

Groven26

New member
Mam ten sprzet, jestem bardzo zadowolony z niego. Jakieś 1,5 roku temu na allegro zapłaciłem 250 zł. Odczytuje dysk 500 gb bez problemu. Używam jedynie do filmów. Sprawdza się naprawdę fajnie. Czyta polskie wyrazy z Ś Ć Ń Ż Ź itd. a to wielki plus..

bluray

Banned
W tego typu playerach najważniejszy jest test porównawczy foto SLADE SHOW w odniesieniu do tego co pokazuje SONY PS3 z ośmio-rdzeniowym procesorem CELL.

Reszta funkcji to pikuś dla obecnych procków.
Mam na myśli płynność przejść między fotkami oraz ich repertuar i złożoność.
SONY PS3 robi to nadal na nie osiągalnym poziomie dla pozostałych playerów.

Nadal nie wiem co miał na myśli piszący o głośności pracy ???

mikelas76

New member
Witam!

Miałem na myśli to, że oglądając coś porą wieczorową wyraźnie słychać szum wiatraka. Na necia można znaleźć podobne opinie. Chyba że ja i kilku innych miało "pecha". Poza tym czytało tak około 75% plików mkv. Osobiście wolałbym składać jakieś pasywnie chłodzone htpc.
Pozdrawiam

Do góry