Ostatnio dokonałem zakupu tegoż urządzenia, czekam aż mi przyjdzie paczka. Chciałem coś do 200zł, obecnie na rynku w tej cenie mediatech jest bezkonkurencyjny. Jak się nim pobawię to opowiem co nie co. Polecił mi znajomy, który zna się na tym dobrze, ja jestem raczej laikiem.
Utwory odtwarza bez problemu, między nimi słychać przerwy (ok. 0.5 sek.) ale jest to zauważalne. Zastanawia mnie, po co Ci taka wiedza?jak to świadczy o tunerze?
@majkeljot.
Funkcji Gapless szukać w takim budżetowym sprzęcie?
Ale faktem jest że Gapless w odtwarzaczach typu HD Player a tym bardziej STB (DVB-T + player) jest unikatem. Mają Gapless modele Popcorn Hour c200, a200. a210 czyli proc. Sigma.
Chciałbym się mylić że to takie proste i kwestia poprawienia softu. Gapless jest przydatny.
Nie wiem, czemu dla Was to taka ważna funkcja, normalne że między utworami są krótkie przerwy, ( no chyba że jest się w klubie, albo słucha Energy)
Dokładnie mam takie same wrażenia jak majkeljot. Bardzo nieprzyjemne uczucie jak w trakcie pięknej chwili zostajesz skarcony przymusową przerwą a nastepnie nie lepszy powrót do nastepnego utworu który jest całością. Brrrrrrr!Nie wiem, czemu dla Was to taka ważna funkcja.........