MAX aplikacja

bielooo

New member
Siemanko

Czy ktoś mógłby mi pomóc zdobyć nową wersję aplikacji MAX (byłe hbo max) na android tv. Mieszkam poza Polską i nie wyszukuje mi aplikacji w sklepie play.
Chodzi mi o plikk apk.

Dzięki

Robsonix

New member
Siemanko

Czy ktoś mógłby mi pomóc zdobyć nową wersję aplikacji MAX (byłe hbo max) na android tv. Mieszkam poza Polską i nie wyszukuje mi aplikacji w sklepie play.
Chodzi mi o plikk apk.

Dzięki
Witaj. Pewnie juz masz ogarniete to ale na przyszlosc zrob tak jak ja. Pobierz apk miror instaler na androit tv ( jest w sklepie na tv) a plik Max z apk mirorr np. pod Android TV i na Pendrive czy tam dysk. Podlacz do tv i juz potem z poziomu aplikacji instalera apk wyberz ten plik i zainstaloj.

bielooo

New member
Witaj. Pewnie juz masz ogarniete to ale na przyszlosc zrob tak jak ja. Pobierz apk miror instaler na androit tv ( jest w sklepie na tv) a plik Max z apk mirorr np. pod Android TV i na Pendrive czy tam dysk. Podlacz do tv i juz potem z poziomu aplikacji instalera apk wyberz ten plik i zainstaloj.
Tak właśnie robiłem ale nie łorkowało.
Instalka na mirror chyba była walnięta. Po kilku dniach poszlo. Także ogarnięte

Robsonix

New member
Tak właśnie robiłem ale nie łorkowało.
Instalka na mirror chyba była walnięta. Po kilku dniach poszlo. Także ogarnięte
Za 1 razem tez mi cos nie banglalo ale odinstalowałem ten instalator i ponownie zainstalowalem i ruszylo, Poki co jest ok. Dobrze ze ogarniete, Bede wiedzial na przyszlosc co i jak.

Robsonix

New member
Włącz jakiś serwer z UK i spróbuj sie zalogować do HBO .
Mimo vpn treść i tak może mieć inna niż w PL. IP się przebija. Tak jest przynajmniej u mnie w DE. Po za tym któraś platforma Disney czy inne moga/potrafią zablokować konto jeśli wykryją von. Któraś ma tak Nawet napisane. Niby w kontekście walki z dzieleniem konta. Ja żeby opłacić korzystam z PayPala i pomocy kogos z rodziny w PL.

mat74

Well-known member
Bez reklam
HBO nie jest dystrybuowany na terenie UK - prawa do całego kontentu ma SKY ,więc jesli HBO nie wykrywa danego VPN na serwerze z UK nie powinno się odpalac.

Robsonix

New member
Może tak być. W DE jest tak samo, skyshowtime czt Max. Ich niema bo mają te umowy ze sky. Trzeba apki pobierać z innych źródeł. Co do treści nie wiem, trudno mi porównać.
Na pewno netflix ma pewne roznice.

Do góry