NapisałemNapisz proszę na PW dostaniesz kontakt do kolegi.
Witaj. Pewnie juz masz ogarniete to ale na przyszlosc zrob tak jak ja. Pobierz apk miror instaler na androit tv ( jest w sklepie na tv) a plik Max z apk mirorr np. pod Android TV i na Pendrive czy tam dysk. Podlacz do tv i juz potem z poziomu aplikacji instalera apk wyberz ten plik i zainstaloj.Siemanko
Czy ktoś mógłby mi pomóc zdobyć nową wersję aplikacji MAX (byłe hbo max) na android tv. Mieszkam poza Polską i nie wyszukuje mi aplikacji w sklepie play.
Chodzi mi o plikk apk.
Dzięki
Tak właśnie robiłem ale nie łorkowało.Witaj. Pewnie juz masz ogarniete to ale na przyszlosc zrob tak jak ja. Pobierz apk miror instaler na androit tv ( jest w sklepie na tv) a plik Max z apk mirorr np. pod Android TV i na Pendrive czy tam dysk. Podlacz do tv i juz potem z poziomu aplikacji instalera apk wyberz ten plik i zainstaloj.
Za 1 razem tez mi cos nie banglalo ale odinstalowałem ten instalator i ponownie zainstalowalem i ruszylo, Poki co jest ok. Dobrze ze ogarniete, Bede wiedzial na przyszlosc co i jak.Tak właśnie robiłem ale nie łorkowało.
Instalka na mirror chyba była walnięta. Po kilku dniach poszlo. Także ogarnięte
Mieszkam poza Polską
Express vpn - działa z Netflix, Disney, Prime, Max - korzystam do treści dostępnych w USAPowiedz mi jaki VPN jest niewykrywany przez HBO ?
Mimo vpn treść i tak może mieć inna niż w PL. IP się przebija. Tak jest przynajmniej u mnie w DE. Po za tym któraś platforma Disney czy inne moga/potrafią zablokować konto jeśli wykryją von. Któraś ma tak Nawet napisane. Niby w kontekście walki z dzieleniem konta. Ja żeby opłacić korzystam z PayPala i pomocy kogos z rodziny w PL.Włącz jakiś serwer z UK i spróbuj sie zalogować do HBO .
Widzę ze sam sobie odpowiedziałeś poniżejWłącz jakiś serwer z UK i spróbuj sie zalogować do HBO .