lepp napisał:
Z wypowaidających się tu osób tylko ja widziałem to Blu. Dalej operujesz ogólnikami, niektóre sekwencje, tak ciężko sobie chociaż jedną przypomnieć.
Wada konkretnej płyty? Chyba na nodla zapracujesz jeśli udowodnisz, że na różnych egz tej samej płyty Blu mogą być różnice w ostrości i kolorach. To nie VHS.

Oczywiście , ale jak sam przyznajesz tylko Ty widziales i ja

wiec na razie mamy za malo opinii zeby wyrobic sobie zdanie , i nie zamierzam zapracowac na zadnego ,,nodla,, poniewaz chcialem miec ten tytol w swojej filmotece bo uwazam go za klasyk , wiec dziwie sie ze moje konstruktywne jednak uwagi mimo ze nie odnioslem ich do konkretnej sceny uwazasz za fanaberie , ale z tego co pamietam przesluchanie Neo jest matowe i malo ostre kilka scen z ucieczki szybem rowniez mowie tutaj raczej o dalszych planach bo zblizenia sa bardzo ostre , wlasnie dokonalem szybkiego podgladu pozostalych czesi , sa lepiej ,zrobione , i jesli nie mam racji do poczekaj do momentu pojawienia sie wiekszej ilosci opinii zobaczymy , czy moje uwagi nie maja pokrycia

Jesli sie okaze ze tak mam byc tzn. ze mialem za wysokie wymagania , ale wtej sytuacji nie bardzo bym rozumial dysonans z dwiema pozostalymi czesciami ktore sa swietne od strony obrazu