Będą musieli rozważyć tą opcje bo nie będą mieli innego wyjściaNie odkryłem,ale może dużo osób rozważy tą opcję bardziej poważnie![]()
Ostatnia edycja:
Będą musieli rozważyć tą opcje bo nie będą mieli innego wyjściaNie odkryłem,ale może dużo osób rozważy tą opcję bardziej poważnie![]()
Oczywiście że pewnie dałoby radę ale to tylko pokazuje ich chciwość i nic więcej... a ludzie i tak oleją i nikt nie będzie zmieniał swojego tv dwulatka czy trzylatka ze względu na YT - chyba że ktoś nie ma co robić z kasą...
Ale w wuja lecą aby zarobić kasę.Za 2-3 lata znowu coś wymyślą a ludzie będą zmieniać TV.Proponuję kupić nawet w miarę taniego PC/HTPC i podłączyć pod TV.Zero ograniczeń...(nie tylko w przypadku YT).
Z tego co wyczytałem to wszystkie Panasonic? Mam et60e kupiony w styczniu rok temu
Na szczęście nikt nie powiedział że trzeba koniecznie zmieniać tvwięc ktoś kto ma dwuletni czy trzyletni nie będzie zmieniał dla YT..
Dla mnie też żal. Nie mam zamiaru zmieniać 60 cali sharpa kupionego w 2012 bo ktoś uważa że ma mało kasy. Trudno obejde sie bez tego. Dziecko bajek nie będzie oglądać.Witam.
Żal wielki, ale będę musiał rozstać się z moim 3 letnim TV.
21.04. 2015 kupię coś co pozwoli mi cieszyć się z yt na nim.
Wszak yt na TV to podstawa![]()
Miałeś jakiś komunikat w SmartHubie? U mnie nie było Liczę, że jednak nie rozstaniemy się z YouTube'm w naszych D6500:Trochę się załamałem, jak dowiedziałem się o tym usunięciu Youtube ze Smarta.(mam Samsung UE46 D6500). Zacząłem szukać alternatywy i trafiłem na Chromecast. Myślicie, że to dobra opcja?
Kup bluraya i kłopot z głowy !
Jestem na etapie wykańczania domu, kino domowe musi poczekać![]()
U mnie też nie było żadnego komunikatu o terminie ważności YT.Masz rację, to daje małą nadzieję, że nie zniknie.Miałeś jakiś komunikat w SmartHubie? U mnie nie było Liczę, że jednak nie rozstaniemy się z YouTube'm w naszych D6500:
Wszystkie tego typu apki mam zainstalowane na linuxowym odbiorniku sat i problemu nie mam i miał nie będę![]()