masaj007 napisał:
No logo ma znaczenia o odrazu widac czy wypuściła to firma krzak czy znany producent.
Czyli co max upchanie ich na małej powierzchni ejst najlepsze dla jakości? To może upchniemy wszystko w 1 chip?
Nie wkladaj mi w usta slow, ktorych nie powiedzialem. To czy upchasz cos na kilkunastu chipach, czy wepchniesz to w jeden chip nie ma wiekszego znaczenia, o ile nie osiagasz wartosci granicznych upakowania.
masaj007 napisał:
Z twojego wywodu wynika, ze jednak tak bo sam napisałeś, że sprawnosc zalezy od ilości zwoji oraz grubości drutu. Coś chyba słąbo tłumaczysz...
Dosc wybiorcze traktowanie mojej wypowiedzi, widze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Oprocz ilosci uzwojen napisalem tez o jakosci materialu. Ale odnosze wrazenie, ze tobie nie chodzi o merytoryczna rozmowe, tylko o udowodnienie racji.
masaj007 napisał:
Zastanów się co piszesz. To na pewno przypadek, że topowe kolumny ważą wiecej niż te niższych klas. Co tam projektancji wkłądają szyny kolejnowe do środka i gra lepiej
Ty rowniez sie zastanow. Nie waze kolumn, tylko je odsluchuje, bo parametry akustyczne sa wazne a nie waga. A jesli juz to chcesz drazyc to zajrzyj na forum
www.hi-fi.com.pl, to Ci chlopaki wytlumacza po co sie np dociaza kolumny, wiec ze swoja argumentacja nie trafiles zupelnie.
Chce zakonczyc ten temat, bo widze, ze pomimo tego, ze wiele osob tlumaczy Ci na czym rzecz polega, ty upierasz sie przy swoim. Ja sam nie dotykal bym tego watku, ale skoro takie rzeczy wypisuje moderator, to znaczy, ze albo poziom forum upada, albo z moderatorem jest cos nie tak.
zycze milego dnia i pozdrawiam
Domel