zastanawiałem się na Rubiconami, a jakże, ale brak tradycyjnego centrala (z resztą w Opticonach też) to jakaś porażka, boki w okleinach jak piszesz w Opticonach, echh nie popisali się Duńczycy w tym roku...
Rubicon Vokal juz został zapowiedziany

zastanawiałem się na Rubiconami, a jakże, ale brak tradycyjnego centrala (z resztą w Opticonach też) to jakaś porażka, boki w okleinach jak piszesz w Opticonach, echh nie popisali się Duńczycy w tym roku...
Tu masz fajny zestawik:
SONUS FABER (5916600736) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dziękuję za opinię.Brałam też pod uwagę wspomniany zestaw Dali + Denon AVR-X3200W za 9600 pln lub zestaw Dali + Marantz SR6010 za 10500 pln...Chodzi mi oprócz kina było dobre i akceptowalne stereo.
Tu masz fajny zestawik:
SONUS FABER (5916600736) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kino 5.1 Dali Zensor 7 Set SUB E-12F +Yamaha RX-A1050
czy to dobre połączenie kolumn Dali z tym amplitunerem Yamahy ? Bo chyba z subem za 6 koła nie znajdę ciekawszych kolumn jako alternatywę?
czy ma to jakieś znaczenie ze kolumny Dali mają Impedancję 6 om a amplituner ma Impedancję 8 ohm ?
Tak się zastanawiam czy Klipsch R-28 nie będą lepsze do ostrej rockowej muzyki bo słuchałam starsze Klipsch Kf 28 i miały lepsze chyba wysokie tony jak Dali, co o tym myślicie?
Tak się zastanawiam czy Klipsch R-28 nie będą lepsze do ostrej rockowej muzyki bo słuchałam starsze Klipsch Kf 28 i miały lepsze chyba wysokie tony jak Dali, co o tym myślicie?