Tzn wchodzisz w Filmy i widzisz filmy?
Oczywiście, że tak.
Tzn wchodzisz w Filmy i widzisz filmy?
Widzę, że kolega również się "nabrał" Ja też na początku nie zauważyłem, że mu się wątki chyba pomyliły, bo nie pisał o Mancie tylko o Asusie, o czym już tutaj wspominałem. Trochę z tym wyskoczył niczym Filip z konopi......... logika podpowiada, że nie można porównywać czegoś, czego nie ma, bo Manty wówczas nie było.......
Panowie,
Czy ktos w koncu odpalil w pelni funkcjonalny firmware na tej Mancie z innego plajerka?
Ciekawe czy by działał któryś z tych z poniższej strony. Wygląda na najlepsze firmware ze wszystkich co widziałem.
"zzz.mhdworld.de/en/featurelist.html"
zamiast zzz wstawcie odpowiednie litery, bo ja nie mogę jeszcze wstawiać linków
Działa i jest w pełni funkcjonalny?Działa ten CS_rev0.2.4_HD600A_1.0.4.21_for_EG-R1-II + irfake od badmoon - a
Dziś postanowiłem sprawdzić CS_rev0.2.4_HD600A_1.0.4.21_for_EG-R1-II u siebie. I powiem, że skóra bardziej mi odpowiada, ale niestety coś do końca nie jest DTV kompatybilne.
Z moich obserwacji to moduje CS czyli cristianstoica z tego wątku i forum:To jakiś dziw ten firmware. Po pierwsze HiMedia HD600A jest tylko playerem, nie ma tunera DVB-T. PO drugie, znana mi wersja Egreata EG-R1-II jest również tylko playerem i również nie ma tunera. Wynika z tego, że ktoś zmodował firmware HiMedia HD600 dla EG-R1-II, tylko skąd w tym wszystkim DVB-T? Co prawda w firmware HD600 jest pozostałość z SDK Realteka odpowiadająca za tuner DVB-T, ale tak jest również w wielu innych firmware...
Czy ktoś mógłby wrzucić jakiś link, gdzie jest opis tego modu CS_rev0.2.4_HD600A_1.0.4.21_for_EG-R1-II lub kontakt do autora?