Manta 60LUA58L EMPEROR e Euro RTV AGD

Wesley1

Member
Bez reklam
Ma być mniej prądożerny od wysłużonej plazmy, mieć dostęp do neta, mieć możliwość podpięcia zewnętrznego HDD/pendrajwa i możliwość przesyłania "rzeczy" z telefonu. Ogólnie będzie podłączony tylko do Cyfrowego Polsatu. Nie mam szczególnych wymagań :)

Wesley1

Member
Bez reklam
Prywatnie. Dla starszych ludzi, którzy w 90% oglądają CP a funkcje internetowe, czyli od czasu do czasu YT, podłączenie dysku z filmami/zdjęciami i może kiedyś Netflix są raczej dla dzieci :)

Wesley1

Member
Bez reklam
Teraz to już po ptokach :) Zainteresowali się tematem bo w euro była promocja za 1999 na raty 0% Obecnie chyba zawiesili temat :(

krzychooo

New member
Oglądałem tą Mantę 65" i co tu dużo mówić, obraz wyświetlany odzwierciedlał cenę. Proponuję przed zakupem obejrzeć w sklepie i porównać do czegokolwiek. Jak dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Ale chcieli kupić dobry sprzęt czy tylko cenę ?
Jak cenę to nie ma czego żałować.

Wesley1

Member
Bez reklam
W sumie to tylko o cenę :) 60`4K za 1999 i do tego raty 0% było kuszące. Nie są to wymagający ludzie :) Na okrągło CP i od czasu do czasu podpięcie dysku zewnętrznego i YT jak wnuki przyjeżdżają :)

Ataszek

Active member
Bez reklam
W sumie to tylko o cenę :) 60`4K za 1999 i do tego raty 0% było kuszące. Nie są to wymagający ludzie :) Na okrągło CP i od czasu do czasu podpięcie dysku zewnętrznego i YT jak wnuki przyjeżdżają :)

Gratuluję wyboru - kupić g... byle tanio - niestety stereotyp w Polskim narodzie !
A później płacz i lament - ale kto komu zabroni ?
Jak chcesz to "cudo" to od jutra masz w Selgros-ie i nawet tanie bo za magiczne 1991zł - tam też dają na raty :p:p:p

Ostatnia edycja:

paulsen

New member
Czy ten telewizor sprawdzi się jako ekran wyświetlający informacje i reklamy na recepcji w budynku biurowym?
"grał" będzie z pętli na USB lub z wifi.

klonxxx

Banned
Czy ten telewizor sprawdzi się jako ekran wyświetlający informacje i reklamy na recepcji w budynku biurowym?
"grał" będzie z pętli na USB lub z wifi.

Jako taki ekran pewnie się sprawdzi.Tylko jeśli chciałbyś aby treści były widoczne również pod większym kątem to sprawdź (poszukaj danych)czy to matryca IPS .Choć wątpię aby przy takiej cenie była tam VA .

paulsen

New member
Jako taki ekran pewnie się sprawdzi.Tylko jeśli chciałbyś aby treści były widoczne również pod większym kątem to sprawdź (poszukaj danych)czy to matryca IPS .Choć wątpię aby przy takiej cenie była tam VA .

Dzięki za podpowiedź. Będzie to raczej patrzenie na wprost od drzwi na recepcję, kąty raczej niewielkie i oświetlenie także raczej nie tak intensywne by jasność matrycy nie podołała.

Adam85Rbk

Active member
Bez reklam
Oglądałem go w MyCenter szału nie zrobił ale 60 cali w tej cenie dla mniej wymagającego to jest idealny.Tam siedzi chyba matryca Sharpa ale czerń wyglądała jak prawdziwa czerń,on chyba ma kontrast 4000:1 ale gdybym ja miał wybierać wolałbym jednak TCL-a u60p6026+zakup Xiaomi Mi Box-a 4K

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Ale przecież masz na bieżąco modele 55" w super cenach to dwa razy lepsze od Manty , trzy razy lepiej wyposażenie i mają zdecydowanie więcej aplikacji.

Adam85Rbk

Active member
Bez reklam
Wiadomo ale rozmiar 60 na prawdę robi wrażenie,nie takie jak 55 ale ta Manta to chyba ma 4K ale bez 60hz ktoś tam pisał że ledwo 24hz ciągnie

czarek46

Banned
Ale przecież masz na bieżąco modele 55" w super cenach to dwa razy lepsze od Manty , trzy razy lepiej wyposażenie i mają zdecydowanie więcej aplikacji.
A jakie to modele w super cenach 55-60 '' ??? Manta 55 '' można trafić za 1500 .... cenowo chyba nie do pobicia na ten moment

czarek46

Banned
Wiadomo ale rozmiar 60 na prawdę robi wrażenie,nie takie jak 55 ale ta Manta to chyba ma 4K ale bez 60hz ktoś tam pisał że ledwo 24hz ciągnie
Kto tak pisał ??? ludzie w ogóle widzieli na oczy to co krytykują ??? milion filmów na YOUTUBIE jak działa Manta i jakos ps4 działa i wszystko

Do góry