Witam, jest to pierwszy mój LCD. Obraz ładny, wyraźny, ma sporo regulacji min. tryby wyświetlania obrazu: 4:3,16:9, pełny. Tylko u mnie miedzy 16:9, a pełnym nie ma żadnej różnicy. Obraz zdeformowany, jakieś małe grube ludziki chodzą. Czy to wszystkie LCD tak mają, czy tylko mój, przecież się tego nie da oglądać. Jak się przełącze na 4:3 to mam obraz normalny z dwoma pasami czarnymi po bokach lub zmniejszony format. Czy to tak ma wygladać, czy to specyfika tych tańszych telewizorów?
Sprzęt Wszystko związane z HDTV oprócz wszelkiego rodzaju wyświetlaczy. Za umieszczanie wątków o LCD, plasmach itp, z miejsca będą bany! Odpowiednie działy znajdują się w kat. VIDEO!
TEMAT przenoszę we właściwe miejsce. Proszę na przyszłość wpisywać tematy we właścowych działach. Następnym razem będą procenty. PZDR
Sprzęt Wszystko związane z HDTV oprócz wszelkiego rodzaju wyświetlaczy. Za umieszczanie wątków o LCD, plasmach itp, z miejsca będą bany! Odpowiednie działy znajdują się w kat. VIDEO!
TEMAT przenoszę we właściwe miejsce. Proszę na przyszłość wpisywać tematy we właścowych działach. Następnym razem będą procenty. PZDR
Ostatnio edytowane przez moderatora: