driver3813
New member
Zakupiłem właśnie Samsung-a UE40D6100SKXXU (wczesniej LG 42LW450U w ktorym trzesczały glosniki na zaledwie 10% glosnosci kiedy lecial dzwiek z kompa przez HDMI a podczas czytania tekstu"maile fora itp"miejscami pojawialy sie zamazane wyrazy, wiec zwrocilem TV do sklepu) i mam problem z 3D. Jako odtwarzacz mam PS3. Na wymienionym powyzej LG problemu z napisami nie bylo a na Samsung-u pojawia sie efekt dublowania lub nakladania napisow, "nie wiem jak to sie fachowo nazywa"(za glownymi napisami pojawia sie jakby cien napisow) Bylem w sklepie ze swoimi okularami model 3050 dedykowany do tego TV i na tym samym modelu samsunga w sklepie byl ten sam efekt. Obraz tez mi sie wydaje czasami jak by sie nakladal :/ Watpie by 2 telewizory byly zepsute wiec kupilem nastepna pare okularow dla sprawdzenia i dalej to samo wiec ani okulary ani TV, tak mi sie bynajmniej wydaje. Moze to jest fabryczna wada tego modelu czy moze ten model potrzebuje odtwarzacz 3D aby ten problem zniknal? "Przypomne tylko ze na LG uzywajac PS3 wszystko bylo ok z napisami i obrazem"
Nie wiem co robic
zmienic na inny model Samsung-a czy LG i miec nadzieje ze glosniki beda ok i wyrazy tez.
Pomocy.
Z gory wielkie dzieki.
Nie wiem co robic
Pomocy.
Z gory wielkie dzieki.