Interesuje Cię coś szczególnego?
Odebrałem go dzisiaj. Podpiąłem, zrobiłem szybką konfigurację (YPAO w ampli). Włączyłem kilka trailerów, piosenek, na których testuję sprzęt. Obejrzałem jeden film (Jupiter Ascending na blue ray 1080p 3D).
Ocena na gorąco - sprzęt naprawdę daje radę. Jest super. Bass jest bardzo głęboki. To o czym mówił ktoś w recenzji na YT wydaje się być prawdą. Nie trzeba głośno oglądać filmu, słuchać muzyki, żeby poczuć różnicę. Bardzo dobrze wypełnia niskie pasmo.
Nie mam problemu z funkcją AUTO. na razie głośnik nie przełączył się w stand-by się ani razu. Nawet w instrukcji jest napisane, że ma wyłączyć się dopiero po 15 min, więc opinie z neta muszą być związane z jakimiś wadliwymi egzemplarzami, albo ze źle współpracującym amplitunerem.
U mnie gra z Yamahą HTR-3068, Taga Harmony Tav-406v2.
Pokój ok 22m kw + otwarty aneks kuchenny + otwarty przedpokój (razem z 35m kw). Standardowe mieszkanie w bloku. Mocy głośnikowi nie brakuje, pomimo tego, że nie jest wygrzany, ani dobrze skonfigurowany.
Weź za to poprawkę na to, że jestem totalnym amatorem w kwestii sprzętu, więc nie mam za dużo odniesienia. Wydaje mi się za to, że mam dobry słuch.
Dodam tylko, że subwoofer kupiłem za mniej niż 500zł z wysyłką (outlet OleOle) także na razie jestem bardzo zadowolony.