Kiepski to jest FerdekKażdy się pozbywa tych kiepskich Zensorów![]()
Dokładnie tak! Mój Imiennik wie co pisze!Dla mnie kolego za tą cenę nie ma lepszych kolumn, mówię o 3.
Kiepski to jest Ferdek
Nie mów, bo Dali Zensor to bardzo dobre kolumny dla początkujących.
Z tym dla poczatkujacych to delikatna przesada , bo co plastikowe zestawy sa dla uposledzonych
Pzdr
U nas to standard, choćby nie temat, to zawsze przynajmniej temat przewodni się przewijaNie zaśmiecamy, przecież watek jest o kolumnach![]()
Pawle brzmienie podoba mi się coraz bardziej, ale narazie to wiesz najarany jestem, zobaczymy na chłodno za miesiąc. Na tą chwilę bajeczkaBorixon jak brzmienie? Cały czas zadowolony?![]()
Co do Zensorów to uważam, że to dobre kolumny. Wszystko kwestia gustu. Jak ktoś szuka dużego basu i porównywał do Heco Style 900 to wiadomo że te drugie będą dla niego lepsze. Bardziej miarodajne by było porównanie z 500. Obie kolumny mogą się podobać.
Teraz zerknąłem, że chyba ceny na Z7 podskoczyły. 4k detal za parę. Sporo![]()
No ja juz tez nie wiem, trafił mi się rzut to skorzystałem, na wzmak już nie wystarczyło.Gratuluję Borixon! Narobiłeś mi smaka na wymianę Z3Tylko skąd brać pieniądze na te zachcianki...
Widziałem że Z3 poszły z ceną do 2 tysi wiadomo że kupi się taniej i tu dla nich konkurencji nie widzę,
Mówisz o Bipo? Tak mi się skojarzyło gdyż pytał mnie kiedyś jak mi się sprawują Z3 i polecalem mu je właśnie na biurko obok monitoraI tu dla przykladu bodajze o ile dobze pamietam co czytalem (smutna informacja dla nas kapusta) najwiekszy fan Heco kupujac zestaw 2 satelitek do zestawu do kompa zamiast heco 200 kupil wlasnie zensory 3. Wiec cos w tym jest ze 3 sa bardzo dobre.
Mówisz o Bipo? Tak mi się skojarzyło gdyż pytał mnie kiedyś jak mi się sprawują Z3 i polecalem mu je właśnie na biurko obok monitora
Kolejna sprawa to jak ktoś kupił Heco do kina to do każdego pokoju musi kupować Heco?