Witam,
jestem w przededniu kupna TV, dlatego wlascicieli Panasoniców prosze o podzielenie sie wrazeniami
A wiec warunki:
1. salon 22 m2, pld-zach, ogladanie (głównie pod kątem) z max.2,5 m, cyfra, dvd, rzadziej divx, moze pod koniec roku konsola lub/i hd.
no i pretendenci
1. Panasonic PV70P (plazma) 37 cali
+ kolory, obraz w ruchu, czerń
+ cena (jakies 3500, moglbym szarpnac sie na jakies kinko domowe)
- duszki, loga, pasy - ogólnie docieranie plazm...
2. Panasonic 37LZ70 (LCD) 37 cali
+ładny
, niezle kolorki, dobre kąty (matryca IPS)
-cena (ponad 4300)
3. Panasonic LX700 (LCD 32 cale)
+kąty, 100hz, ponoć dobry dźwięk
-wielkość ekranu (?)
Moze ktos doradzi jaka wielkośc ekranu bedzie dobra - obecnie mam 21 cali i mimo ze salon nieduzy to TV jest tyci. Z drugiej strony ogladam nieco pod kątem z malej odleglosci...
wczoraj widzialem 37lz70 w saturnie - bardzo fajny obraz i swietne katy - a dla mnie to wazna rzecz..
jakby ktos mial inne propozycje to zapraszam
jestem w przededniu kupna TV, dlatego wlascicieli Panasoniców prosze o podzielenie sie wrazeniami
A wiec warunki:
1. salon 22 m2, pld-zach, ogladanie (głównie pod kątem) z max.2,5 m, cyfra, dvd, rzadziej divx, moze pod koniec roku konsola lub/i hd.
no i pretendenci

1. Panasonic PV70P (plazma) 37 cali
+ kolory, obraz w ruchu, czerń
+ cena (jakies 3500, moglbym szarpnac sie na jakies kinko domowe)
- duszki, loga, pasy - ogólnie docieranie plazm...
2. Panasonic 37LZ70 (LCD) 37 cali
+ładny

-cena (ponad 4300)
3. Panasonic LX700 (LCD 32 cale)
+kąty, 100hz, ponoć dobry dźwięk
-wielkość ekranu (?)
Moze ktos doradzi jaka wielkośc ekranu bedzie dobra - obecnie mam 21 cali i mimo ze salon nieduzy to TV jest tyci. Z drugiej strony ogladam nieco pod kątem z malej odleglosci...
wczoraj widzialem 37lz70 w saturnie - bardzo fajny obraz i swietne katy - a dla mnie to wazna rzecz..
jakby ktos mial inne propozycje to zapraszam