pulsedriver
New member
czy ktos wie jakie sa roznice pomiedzy tymi dwoma modelami?
czy byc moze ktos wie jaki jest input lag w modelu 650s, wiem , ze nizsze modele mialy te przypadlosc , ale podobno po upgrade softu juz tego nie ma , czy podobna sytuacja dotyczy tez 650tki?
mam LG LW659S, potwierdzam że ma timeshift i możliwość nagrywania po podpieciu dysku HDD do USB (max 1 TB) Input lag w tym modelu wg dokumentacji tp 2ms dla 650 o ile pamiętam było 2.4 ms
Używam PS3 i input lag miał duże znaczenie przy wyborze TV z 3D. Po testach jedyny lag jaki zauważyłem to podczas gry w BF3 ale nie jestem pewien czy to TV czy net bo sprawdzałem na grze online. W innych tytułach a zwłaszcza z obsługą 3D (killzone, resistance, batman itp) nie zauważyłem opóźnień.
Nie mam jeszcze tego TV ale zamowilem Z tego co wiem to sprawuje sie wysmienicie wlasnie w jasnych pomieszczeniach... mianowicie jak ten tv sprawdza sie przy uzywaniu go w pomieszczeniach jasnych , powiedzmy naslonecznionych pokojach...
Niestety nie bede ;( moje dzieciaki są za małe na konsole ale podziele sie opinia ( jutro powinien przyjść) na razie LG robi mi jakies problemy z rejestracja sprzętu w zrobkino.pl ;( cos mówią ze to nic ze tv kupiony w PL ale wg ich nie jest z polskiej dystrybucji ... Zobaczymy jak to sie rozwiąże....byc moze moze bedziesz mial to podlaczone pod jakas konsole , jest to temat ktory mnie szczegolnie interesuje.
1) pokoj jasny (equri - kawa z mlekiem z przewaga mleka ) tylko do TVLimak74, dzieki za pierwsze wrazenia dotyczace twojego nowego sprzetu, skoro juz posiadasz ten tv to jesli mozesz prosze napisz w jakim pokoju stoi , mam na mysli czy pokoj jest jasny , a jezeli juz tak jest to czy sa jakies odbicia otoczenia na ekranie.
Szczerze mówiąc to na razie jak dla mnie to Bajer rowerLimak74, ......Jak mozesz to prosze podaj jeszcze kilka szczegolow zwiazanych z aplikacjami na tym tv.
Ok, Limark, tym razem naprawde ostatnie pytanie. Mam na mysli soft , jakim softem dysponuje nowy wyjety z pudelka tv , czy juz updatowales swoj tv , jesli tak to jakie byly zmiany w sofcie.Obiecuje , ze juz wiecej nie bede Cie zanudzal