Witam w zbliżający się świąteczny urlop zamierzam mocno uzupełnić moje 'kino domowe' jestem już bliski wybrania projektora pewnie niektórzy z was śledzą mój temat z nim związany, tutaj jednak chcę się poradzić w kwestii wyboru głośników/kolumn otóż początkowo celowałem logitechy z-906 następcę z-5500 dlaczego one nie mogę sobie pozwolić na duże kolumny nie mam na to warunków dlatego zamysł satelitek na ścianie mi przypasował do tego z-906 jest o 30% mniejszy od poprzednika głownie subwoofer nie jest już taki monstrualny to dla mnie duży + , zapytacie więc co tu robią onyx-y 100 ? tak więc dałem je dla odniesienia ma je mój znajomy ostatnio byłem u niego na seansie konkretnie to ma taki zestaw Yamaha RX-V367 + BD-S667 + Prism 100 Kino domowe (1952514727) - Aukcje internetowe Allegro naczytałem się wiele złego o plastikowych głośnikach zacząłem wiec zastanawiam się nad kolumnami o onyxach nie znalazłem pochlebnych opini, czy istnieje jakiś sensowny zestaw kolumn który będzie lepszy od z-906 i nieco mniejszy niż standardowe kolumny? gdyby przednie były na kształt tych tylnych były by rewelacyjnie do tego może być osobny subwoofer.nie mam pojęcia w jaki próg cenowy uderzać z-906 to 'jedynie' 1200zł na kolumny to chyba niewiele.
z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi