Logitech One czy 8XX?

Novac

New member
Witam.

Od jakiegoś czasu nosze się z zamiarem zakupu pilota logitecha.
Stawka już rośnie od jakiegoś czasu a teraz zastanawiam się miedzy jednym a drugim.
Powiedzcie mi czy mają one jakąś kolosalną różnicę miedzy sobą oprócz dotykowego ekranu że warto tutaj tyle przepłacać za dotyk. Powiem szczerze, że za tą kasę to umierać nie będę co by mieć dotyk;) Jeżeli jednak jest coś jeszcze co by przemawiało za tym droższym to proszę o wszelkie komentarze.

Co do tego drugiego to mam na muśli tutaj 885 lub 895. Z tego też się zastanawiam czy z-wave jest do czegoś mi potrzebny.

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na wasze uwagi.

Alf2

New member
Czesc,
Od jakichs 2 miesiecy uzywam Harmony one (LCD, DVD , amplituner, n-ka) i funkcjonalnosc jest rewelacyjna, choc sporo zachodu wymaga optymalna konfiguracja ( moja wymagala w koncu pomocy helpdesku z Kanady, ale do ustawien ktore zaproponowali nie doszedlbym sam w zyciu:)).
Nie znam drugiego z pilotow, natomiast w powyzszym ekran dotykowy jest bajerem ,ktory wzbudza podziw u znajomych, natomist po pewnym czasie jego "atrakcyjnosc" spada (bez spadku funkcjonalnosci oczywiscie).

Ogolnie polecam i wydanych pieniedzy nie zaluje, choc z "pewna niesmialoscia" patrze jak moj 5-cio latek go uzywa:)
pozdrawiam
Alf

Ostatnia edycja:
Do góry