markatan napisał:Chodzi Ci pewnie o czytnik podczerwieni.
Hmmmm.... a ja przykładałem pilota od głowy a nie od dupki.... człowiek nawet instrukcji obrazkowej nie ogarnia jak się za bardzo podekscytuje nową zabawką
markatan napisał:Chodzi Ci pewnie o czytnik podczerwieni.
Ta przystawka jest dostepna od maja na Amazonie ale niestety kosztuje troche duzo bo 60$pawlaczynski napisał:Dla fanów PS3 informacja (może już była tu podawana) - już niedługo, na rynku znajdzie się przejściówka umożliwiająca sterowanie konsolą za pomocą pilotów Harmony.
Pozdrawiam
_MarSs_ napisał:NIE KUPUJ HARMONY ONE!
Mam go od kilku miesięcy i powiem szczerze - nie jest zły, ale są lepsze piloty!
Harmony ONE jest dla szpanerów - ten dotykowy ekran, pokaz slajdów, łagodne wygaszanie i rozswietlanie, czujnik ruchu to tylko puste gadżety! Po kilku miesiącach będziesz miał ich szczerze dość!
Chcesz dobrego pilota? Kup sobie Harmony 885! Dlaczego?
W 885 nie ma gadżeciarskiego ekranu dotykowego, na którym wiecznie są odciski palców, na którego trzeba patrzeć aby wybrać przycisk i który wreszcie trzeba bez przewry scrolować w tę i z powrotem aby odnaleźć potrzebny przycisk.
885 ma za to 8 prawdziwych przycisków po bokach ekranu więc nie trzeba na nie celować tylko "macać" nawet po ciemku! (powszechnie wiadomo, że mężczyźni są świetnymi fachowcami w macaniu!
Poza tym przycisk ma lepszą odpowiedź niż ekran dotykowy, można szybko kliknąć kilka razy i nie zdaża się klik niezamierzony!
Ponadto w 885 sa dedykowane przyciski kolorowe do telegazety, satki i innnych niekiedy niezastąpionych zadań.
Na koniec ekran 885 mieści aż 8 (osiem) czynności/przycisków na każdym ekranie, a ONE TYLKO 3 (trzy!) czynności lub 6 przycisków!
Dzisiaj chetnie zamieniłbym mojego ONE na 885! (Mam już 5 ekranów czynności i mnie to okrutnie irytuje! W 885 miałbym tylko 2! I tak bardzo tęsknię za prawdziwymi przyciskami kolorów!!! [NBOX kolory do nagrań, CP kolory do list, Teletext - kolory, NMT - kolory! ...])
A 885 jest teraz w promocji za 449zł!!!
igoor1983 napisał:witam, zakupilem niedawno sobie harmony 885 i musze zaprogramowac ampli harman 255, oczywiscie jest on w bazie ale jak juz go zaprogramuje to np jak chce zglosnic, dziala to bardzo powoli tzn np nacisne 6 razy glosnosc do gory na pilocie co mi zajmuje 1 sek, a harmanowi przelaczanie zajmuje jakies 3 sekundy, w orginalnym pilocie ten problem nie wystepowal, co i gdzie musze zmienic zeby to wszystko razem hulalo? dzieki za odp