Ja mam model 555 i dokładnie ten sam problem - po włączeniu TV, pozostały sprzęt włączany jest z dużym opóźnieniem, co najmniej 6-7 sek. Dla mnie wygląda to tak jakby pilot włączał jedno urządzenie i ustawiał w nim wszystko a następnie brał się za kolejne. Trochę to bez sensu bo przecież mógłby np. włączyć po kolei wszystkie urządzenia a następnie bawić się z ich ustawianiem. Próbowałem to obejść skracając opóźnienie włączenia TV na 1000ms, ale wtedy pojawił się problem z prawidłowym wyborem wejść w TV, po prostu TV jeszcze się całkowicie nie załączył a pilot już próbował mu ustawiać wejście. Metodą prób i błędów dołożyłem kilka sekund opóźnienia i dopiero polecenie wybrania określonego wejścia w TV. Efekt - pilot włącza TV, i po ok. 1 sek. pozostały sprzęt, więc jest w miarę dobrze, ale sporadycznie ma problemy z wejściami w TV.danielp napisał:Nie to nie Philips, to chyba nie zależy od sprzętu. Mam taki sam objaw zarówno na tunerze SAT Golden Interstar jak i tunerze kablowym (cyfrowym) z multimedii. Wyraźnie widać, że nie ma tu wpływu długość uruchaminia się danego tunera, poprostu pilot długo zwleka zanim wyśle mu sygnał uruchomienia.
Instrukcja jest też tu, ja też mam baterię z Allegro i ładuję się bez problemu111kris napisał:Faktycznie wiele ona nie wnosi. Dzięki wielkie totmes526 za instrukcję. Szukałem instrukcji bo mam problem z ładowaniem (myślałem że mi pomoże w problemie). Chodzi o ładowanie. Nie mogę naładować pilota a w zasadzie akumulatora. Zakupiłem zamiennik (h__p://w__.allegro.pl/item582103455_akumulator_do_pilotow_logitech_harmony_one_ak09.html) [nie mogę wstawić linka - oczywiście htttp i www] i niestety po całonocnym ładowaniu nic - na wyświetlaczu pokazuje około 1/4 paska na zielono. Po wyjęciu z bazy - pilot nie reaguje. Będąc w bazie załącza się logo, asystent, pokazuje urządzenia lecz nie wyświetla "moje działania". Używa ktoś z Was może takiego akumulatora? Miał ktoś już taki problem? Brak ładowania to problem zapewne akumulatora lub po prostu problem z pilotem. Skontaktowałem się już ze sprzedawcami. Zobaczę co odpiszą.
Kupiłes orginalną która jest dostępna na allegro czy zamiennik który pasuje od noki ten co link podał 111kristotmes526 napisał:Instrukcja jest też tu, ja też mam baterię z Allegro i ładuję się bez problemu
View attachment 2873
kupiłem oryginalną na allegro, a poza tym dostałem od Logitecha drugiego całkiem nowego pilotaszadoky napisał:Kupiłes orginalną która jest dostępna na allegro czy zamiennik który pasuje od noki ten co link podał 111kris
http://allegro.pl/item582103455_akumulator_do_pilotow_logitech_harmony_one_ak09.html