Śmiejcie się ze mnie i z mojego bohatera
Logan zaliczony – zacznę od tego, że wg mojej opinii naprawdę dzieci nie powinny oglądać tego filmu…bo to zupełnie inny Rosmak niż to co widzieliśmy w poprzednich dwóch częściach czy też generalnie w X-menach.. Krew się leje, flaki latają itp. sprawy – to co wielu lubi
.. sam bohater jako aktor jak dla mnie to najlepsza jego rola zarówno w Rosomakach jak i w X-menach.. jest surowy, mało marvelowski, zrąbany życiem co niesamowicie potrafi to oddać i oglądający odnosi wrażenie że naprawdę tak właśnie jest.. film jak dla mnie dosyć fajnie nakręcony i dobrze się ogłada, może dlatego ze opowiada historię nie jakiegoś super bohatera, a niemalże zwykłego człowieka, któremu tak jak wcześniej wspomniałem życie dało w tyłek..
Efekty pewnie Piramida się przyczepi
nie są mega ale też jakoś źle ich się nie ogląda… ale nie ma ich zbytnio dużo.. Widać że budżet nie był za wysoki … muzyka myślę że też może podejść niektórym.. Koledzy reasumując Ci co lubią takie klimaty to naprawdę warto i nikt się nie zawiedzie, a Ci co nie lubią również jestem przekonany, że może ten film podejść i miło spędzicie czas..
Wg mnie godnie się pożegnał H. Jackman z rolą Rosomaka.. W kinie prawie komplet ludzi.. i po wyjściu widać było że ludzie zadowoleni.. zaczynam mieć przekonanie że tego typu Marvele jak właśnie Logan, Deadpool może spowodować że Ci co nie lubią takich filmów (przebierańców jak to Armanig mówi) to mogą się przekonać do nich.. bo zupełnie inaczej się ogląda.. Oczywiście dla mnie Logan dużo lepszy od czerwonego stworka
i oczywiście nie dlatego że mam go w swoim awatarze