Loewe Individual - nowa seria

xroma

Member
Loewe_Ind_Gottschalk1.jpg

Indywidualny w projektowaniu ... Indywidualne funkcje ... Indywidualne i ceny ... Loewe próbuje na swój sposób zdobyć szeroką rzeszę odbiorców która pomoże firmie przetrwać.

Nowa seria Individual kontynuuje tę samą filozofię projektowania i przystosowania każdego telewizora według indywidualnych preferencji klientów.

Seria Składa się z trzech telewizorów LED LCD, 55, 46 i 40 cale [dlatego zastosowano panele Sharp lub Samsung] o wartości zaledwie ... 5.490 i 4.490 odpowiednio 3,490 €!

Pakiet obejmuje odbiorniki DVB-T & DVB-S/S2, HDD 750GB, zintegrowany Wi-Fi oraz system dźwięku przestrzennego o całkowitej mocy 80 W.

Oczekiwany w listopadzie ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

brodacz

Active member
Bez reklam
Ale żeby cieszyć oko nie trzeba wydawać 3x więcej. Skoro ani Loewe ani B&O czy choćby Metz nie są już w stanie robić produktów technicznie zbliżonych do liderów, to czy nie prościej kupić to co na rynku najlepsze i poddać tuningowi ? Zostanie sporo reszty.
PS Sam tak zrobiłem i mam świetnie prezentującego się Filipka w drewnianej ramie.

brodacz

Active member
Bez reklam
Chciałem właśnie coś wrzucić ale nie wiem jak bo każe mi zapodawać linki do fotek. Nie mogę bezpośrednio z kompa ?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie pamietam jak wrzucalem swoje, ale pamietam ze tez mialem problem poczatkowo. Jak nie znajdziesz to zostaje wgranie na ktorys serwer typu imageshack i wkleic linka.

accu

New member
Bez reklam
Witam,
Są przecież równie dobre , tańsze wersje telewizorów firmy Loewe , po co przepłacać.

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

brodacz

Active member
Bez reklam
Owszem, ale nie wiem czy zmieścili się w 30 zł... Poza tym jak widzisz mi nie chodziło o efekt staroci a o prostą sosnę, gdyż wszystkie meble w tym pokoju mam sosnowe. Za parę lat kolorystycznie wyrówna się.
PS Jak zechcę na staroć to znowu wydam jakieś 40-50 zł i zmienię design ;-)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nie bardzo rozumiem sensu dyskusji.
Telewizor jest dla ludzi którzy mają takie potrzeby.
I jak widać na świecie jest dużo takich osób , uszanujmy je bo to jest ich wybór. Wy wybraliście to inni co innego i co w tym złego dla WAS?

brodacz

Active member
Bez reklam
Czujemy się lepiej gdy możemy udowodnić głupotę bogatszych od nas. Bo jak mawiał Rockefeller "tylko głupiec płaci więcej niż musi".

Do góry