Na poczatek powiem co mam;
HK AVR 235 + DVD 22 + JBL Northridge series + kultowy Sony KV-14T1K ;]
Sprzet poki co gra w wynajmowanym mieszkaniu ktore aktualnie zajmuje, w perspektywie roku przeniose go do sypialni we wlasnym lokum
Co w zestawie nie pasuje domyslec sie mozna chyba od razu, stad i pytanie do Was;
w co wlozyc pieniadze, majac na uwadze to ze sprzet skonczy, tam gdzie skonczy?
Co by skomplikowac sprawe dodam, ze nie ja osobiscie bede sponsorem zakupu i nie ja finalnie zdecyduje co zostanie zakupione. Ja natomiast potrzebuje konkretow, ktorymi bede w stanie umowtywowac swoje propozycje.
Na tym etapie wiem rowniez, ze sponsorowi - rodzicom
- podoba sie sprzet sygnowany logiem Loewe i to w sumie fajnie...gdyby nie to,ze chyba placi sie tylko i wylacznie za dizajn
ktory oczywiscie odgrywa role ktorej pominac niesposob, co nie zmienia faktu, ze 30k za 37" to chyba lekka przesada?
Mi osobiscie usmiecha sie sprzet o polowe?, a moze nawet 2/3 tanszy - z pieniedzmi ktore zostana sam sobie bardzo dobrze poradze.
Reasumujac - co sie teraz "oplaca"? Moze zarzucic w ogole pomysl konwencjonalnego TV i myslec juz nad projektorem?
Da rade cos wzglednie "profi" w tym segmencie kupic?
Pozdrawiam i licze na odpowiedz!
PS -> temat moze i nieadekwatny, no ale...przepraszam
HK AVR 235 + DVD 22 + JBL Northridge series + kultowy Sony KV-14T1K ;]
Sprzet poki co gra w wynajmowanym mieszkaniu ktore aktualnie zajmuje, w perspektywie roku przeniose go do sypialni we wlasnym lokum

Co w zestawie nie pasuje domyslec sie mozna chyba od razu, stad i pytanie do Was;
w co wlozyc pieniadze, majac na uwadze to ze sprzet skonczy, tam gdzie skonczy?
Co by skomplikowac sprawe dodam, ze nie ja osobiscie bede sponsorem zakupu i nie ja finalnie zdecyduje co zostanie zakupione. Ja natomiast potrzebuje konkretow, ktorymi bede w stanie umowtywowac swoje propozycje.
Na tym etapie wiem rowniez, ze sponsorowi - rodzicom

Mi osobiscie usmiecha sie sprzet o polowe?, a moze nawet 2/3 tanszy - z pieniedzmi ktore zostana sam sobie bardzo dobrze poradze.
Reasumujac - co sie teraz "oplaca"? Moze zarzucic w ogole pomysl konwencjonalnego TV i myslec juz nad projektorem?
Da rade cos wzglednie "profi" w tym segmencie kupic?
Pozdrawiam i licze na odpowiedz!
PS -> temat moze i nieadekwatny, no ale...przepraszam