tumbo napisał:
Umowa do końca lutego i żegnaj Cyfro.Zastanawiam się nad N lub CP,co radzicie.:blagam:
Miałem podobny dylemat jak Ty. Jestem na wypowiedzeniu Cyfry+, ale powodem wypowiedzenia w moim przypadku jest polityka marketingowa tej platformy, a nie jakość oferty. Masz internet więc przejżyj oferty trzech operatorów. I zrób to na dwa sposoby. Z jednej stony z uwzglęnieniem ceny a z drugiej patrząc na ofertę programową. Możesz też zajżeć na forum 'Nki' i zobacz co tam ludzie piszą. Najtańszą i dość szeroką ofertę ma CP za wszystko zapłacisz 50 PLN. 'N' ma cienką ofertę i żeby mieć całość wybulisz 100PLN. Najwięcej jest w C+, ale tutaj za całość płacisz 145 PLN, a za trochę biedniej 90 PLN. Oferta zależy też od liczby abonentów, bo ktoś musi łożyć na to pieniądze. I tak CP ma ich ponad 1mln, C+ około 1mln + we Francji około 3mln. 'Nka to liczba powyżej 50 tysięcy i jeszcze długo będzie pod kreską, więc na jakieś cuda bym nie liczył. Ja osobiście po zastanowieniu zostaję w C+, z zastrzeżeniem corocznego wypowiadania umowy. Ponieważ w C+ "nowy" na spore promocje i tak na dziś możesz uzyskać 25% za podpisanie nowej umowy plus 10% za formę płatności. W ten sposób za prestiżowy płacisz 95PLN, a po roku znowu wypowidasz umowę i tak w koło. Chyba że C+ zmądrzeje i zacznie cenić starych abonentów. Miłej zabawy