LG uruchamia odtwarzacz Blu-ray UP970 UHD z systemem Dolby Vision

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wiesz w dzisiejszych czasach mało co jest warte ceny (w 100% znaczeniu) którą ludzie (producenci) chcą za daną rzecz.. ędzy..

Lolek, nie wierze. I Ty to piszesz? Ostatnio staralem sie ci to samo wytlumaczyc ta kasales mnie niemilosiernie ;).

Tylko jest jedna różnica między nami - ja uważam że warto jest kupować te rzeczy (oczywiście nie wszystkie ale wiele tak) :) a Ty uważasz że nie (bo dla Ciebie droga dana rzecz jest tą samą rzeczą jak ta sama ale tania - a płaci się za firmę, reklamę, znaczek ) i bez względu o czym jest mowa od butów poprzez elektronikę, a skończywszy na samochodach.. .. :) dla Ciebie np Leksus to takie samo auto jak i Kia bo i tym samochodem dojedzie się z punku A do punku B... ale nie istotne już napisaliśmy się w tej kwestii.. jak na ten rok wystarczy.. :)

Rafał ja kiedyś kupiłem 3 płyty cd z Ukrainy - powiem Ci jedno omijaj z daleka.. :) oczywiście płyta ze sklepu żeby nie było --

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
np Leksus to takie samo auto jak i Kia bo i tym samochodem dojedzie się z punku A do punku B...
Loluś, przeżuć się do wątku moto i uwierz mi, że aż tak wielkich różnic nie ma, nazwa ta nie jest synonimem luksusu, to jedynie lepiej opakowana Toyota, a chamskie plastiki są tam powleczone skórą bądź skóropodobnym materiałem ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolego nie będę polemizował bo dla mnie to tak jak ja bym porównał Mercedesa -BMW do Astona Martina.. ( a na pewno są tacy co te marki porównują do AM) Ktoś kiedyś mi powiedział że jakby ta Kia była taka super to i w Europie zach. by jeździły jako samochody policyjne bo po co przepłacać..skoro różnice na jednym aucie można by było przeznaczyć na inne cele w Policji, a jak masz znajomych Policjantów, którzy jeżdżą tymi samochodami to popytaj się jakie to są super auta i jak mało awaryjne, a większość z tych aut jeździ normalnie tak jak byś miał takie auto prywatnie.. jak rozmawiam ze znajomymi Policjantami to dbają o te samochody.. to jest ich narzędzie pracy..
A kilka dni temu miałem okazje suvem się przejechać od Leksusa świetnie wyposażony i jak dla mnie jest i to duża różnica pomiędzy Leksusem a Kia.. i tu nazwa nie ma wpływu.. oczywiście to moje zdanie.. Podobnie mało awaryjne "Hiundaje" kilku mam znajomych co ma te auta - pierwszy i ostatni raz kupili.. ale każdy robi po swojemu..

Caparzo

New member
Bez reklam
Nie wyskakuj z porównaniem merca do astona, bo merc teraz to jest wysoka liga, a taka e klasa cabrio z logiem maybacha to astonka zjada na śniadanko :krol:
A eSka z logo MM zjada 7 i a8 i bliżej je do rolsa czy Bentleya już ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pomyśleć, że zaczęło się od "brzydkiego" LG. Były już trampki, są samochody, a zakończy się na gazie pewnie ;)

deusexe

Member
Temat trochę poszedł w złym kierunku i umarł śmiercią naturalną. Może ktoś już testował ten odtwarzacz i może podzielić się ważeniami. Szukam czegoś zamiast androidowych chińskich boxów. Zależy mi na tym czy LG odtwarza MKV UHD HDR, napisy - jakie możliwości dostosowania, Dolby Atmos, DTS-X passtrough głównie z dysków USB.

Do góry