LG PC1R czy LG PC1RR

skalek20

New member
W okresie 2 tygodni musze się zastanowić nad którymś z tych modeli i nei wiem który wybrac oba modele można kupic do 4000zl lecz pc1rr ma dysk twardy

Czy pc1RR to poprostu wersja pc1R tylko ze ma dysk twardy??
czy parametry ma takie same bądź sa inne ?

z góry thx:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Ma takie same mozlwiosci i obraz.. Ale lepiej weź bez twardego .
1. Taniej
2. Ciszej
3. Obraz ten sam
4. Kupisz oddzielna nagrywarkę - i bedziesz miał o wiele lepiej.

autorus

New member
Osobiście bym zwiękrzył budzet i kupił sharp'a.
Mam Lg wiec wiem co mówię.

Autorus

ps. Ten z dyskiem to pomyłka. Nie możesz z niego nic zgrać. A na dodatek jak to dysk za cichy nie jest.

kiki napisał:
Ma takie same mozlwiosci i obraz.. Ale lepiej weź bez twardego .
1. Taniej
2. Ciszej
3. Obraz ten sam
4. Kupisz oddzielna nagrywarkę - i bedziesz miał o wiele lepiej.

skalek20

New member
Hmm dobra to bez dysku biore ;] a co do tego telewizora kupić jeszcze jakieś kable pozłacane albo coś by była jeszcze lepsza jakosc bo razem z TV to chyba zwykłe kable dają?

A Sharpa to raczej nie bo to LCD jest a Ja chce plazme i jeden model co mnie interesuje to kosztuje z 6.5 tysiąca ale ma full hd lecz szkoda mi tyle kasy na telewizor 4000zł to mój max

Ostatnia edycja:

autorus

New member
To zalezy jakie masz źródło sygnału. Jeśli n to kup kabel hdmi, moze być zwykły prolink. Kabli jest trochę, sam musisz zdecydować czy chcesz taki za 30 zł czy taki za 600zł. Ja mam za80 i jest ok ( jak dla mnie)

Autorus

skalek20 napisał:
Hmm dobra to bez dysku biore ;] a co do tego telewizora kupić jeszcze jakieś kable pozłacane albo coś by była jeszcze lepsza jakosc bo razem z TVto chyba zwykłe kable dają?

Brytt

New member
skalek20 napisał:
W okresie 2 tygodni musze się zastanowić nad którymś z tych modeli i nei wiem który wybrac oba modele można kupic do 4000zl lecz pc1rr ma dysk twardy

Czy pc1RR to poprostu wersja pc1R tylko ze ma dysk twardy??
czy parametry ma takie same bądź sa inne ?

z góry thx:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Jestem użytkownikiem plazmy LG PC1R i jest to bardzo dobry TV. Świetny obraz i niezły dźwięk. Wymaga tylko indywidualnego ustawienia parametrów obrazu, bo fabryczne są za wysokie.

Do góry