LG OLED C7 - najlepszy Oled w historii LG - czyli Himalaje jakości i św Graal dla każdego.

Status
Zamknięty.

pantomima

Banned
To jeszcze powiedz : flagowiec czy etam ? 41 tys za 77calowy oled to juz nie taka glupia cena .
Za rok jesli trend spadkowy sie utrzyma, bedzie mozna myslec juz o zakupie.

Misiekk67

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pantomima, to było pytanie do Ciebie.

Cytat:
Napisał pantomima Zobacz post
Ceny beda pewnie wygladaly podobnie jezeli miec na mysli nowy segment . To co wychodzi obecnie troche potanieje co oczywiste .

Ja czekam na 77" w rozsadnej przystepnej cenie

Jaka to wg Ciebie cena ?

pantomima

Banned
aaŕ
Pantomima, to było pytanie do Ciebie.

Cytat:
Napisał pantomima Zobacz post
Ceny beda pewnie wygladaly podobnie jezeli miec na mysli nowy segment . To co wychodzi obecnie troche potanieje co oczywiste .

Ja czekam na 77" w rozsadnej przystepnej cenie

Jaka to wg Ciebie cena ?

Sorry.
Umknelo mi.

Jaka by to byla cena optymalna dla mnie ? Juz jest akceptowalna . Za rok pewnie bedzie bardziej .
Opieram sie na tym co Kiki podpowiada.

35 tys za 77 calowego oleda bym juz oddal .

Obraz tych gabarytow takiej jakosci jest wart tej kasy wedlug mnie ;)

Zastanawia tylko , kiedy zaczna sie pojawiac pierwsze modele 8k ...

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Pierwsze modele 8K - Sharpa na dniach.
Pierwsze modele 8K Oled - chyba za rok, ale cena zaporowa.

Cena na Oled 77" - możesz napisać na PW...

pantomima

Banned
Nie no wiadomo., ze ceny beda zaporowe , ale czy nawet szczatkowe pojawianie sie juz modeli 8k znaczaco wplynie na spadek cen 4k (glownie oled) ?

Ostatnia edycja:
Czym się różni B7 od C7 ? Są jakieś różnice ?

Czy to prawda, że że z czasem OLED ulega wypaleniom (i degraduje się więc spada jasność także)?

daras34

New member
Temat założony specjalnie pod model oled C7 ,a tutaj powstał taki "śmietnik " ...czy ciężko założyć ogólny wątek n/t Oled LG,bo wchodząc w t/t mając akurat ten model i chcieć coś więcej się o nim dowiedzieć,to wertujesz w śmietniku z zapytaniem o cenie przyszłych modeli i np: "mam taki wieszak, nie wiem poczekam jeszcze rok" itd....Ręce opadają!

Status
Zamknięty.
Do góry