Ja bym brał LG CX . Tylko oprócz zabezpieczeń fabrycznych trzeba wprowadzić dodatkowe.
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Grudzień 5, 2020 #101 Ja bym brał LG CX . Tylko oprócz zabezpieczeń fabrycznych trzeba wprowadzić dodatkowe.
F fausto1 New member Bez reklam Grudzień 5, 2020 #102 kiki napisał: Ja bym brał LG CX . Tylko oprócz zabezpieczeń fabrycznych trzeba wprowadzić dodatkowe. Kliknij aby rozwinąć... O co chodzi?. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
kiki napisał: Ja bym brał LG CX . Tylko oprócz zabezpieczeń fabrycznych trzeba wprowadzić dodatkowe. Kliknij aby rozwinąć... O co chodzi?. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
U Undziak Member Grudzień 5, 2020 #103 kiki napisał: Ja bym brał LG CX . Tylko oprócz zabezpieczeń fabrycznych trzeba wprowadzić dodatkowe. Kliknij aby rozwinąć... KiKi czy można prosić o te zabezpieczenia dodatkowe?
kiki napisał: Ja bym brał LG CX . Tylko oprócz zabezpieczeń fabrycznych trzeba wprowadzić dodatkowe. Kliknij aby rozwinąć... KiKi czy można prosić o te zabezpieczenia dodatkowe?
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Grudzień 6, 2020 #104 Tak to dłuższa rozmowa. Zadzwoń proszę w poniedziałek po 13.00 .