LG LH-RH 760 TF - pierwsze wrażenia

asterix2001

New member
Witam Forumowiczów.
od piątku testuję najnowsze kino domowe firmy LG lh-rh760TF.
Pierwsze wrażenia to:
-design jest fantastyczny
-dźwięk też niczego sobie
- menu bardzo rozbudowane
- nagrywanie filmow bardzo ladnej jakosci(cyfrowy sygnał - kablówka aster)
- Filmy DIVX ( z poczatku byly problemy z czcionką ) ale od czego jest instrukcja którą trzeba przeczytać dokłądnie i "ą" "ś" "ć" wyświetla juz ok.

Jedyny problem jaki mam narazie to .....:cry: moze to tylko mój model albo partia tobrak menu po polsku ale w tym tygodniu mam podjechac do Serwisu LG i mają wgrać polski firmware.

Pełne testy moze dzis z telewizorem LG LB 1R 37 cali.

Pozdrawiam
Asterix2001

asterix2001

New member
Update - LG LH-RH 760 TF

Witam ponownie
Jesli chodzi o menu to juz mam wgrane polskie
troche to trwalo ale serwis nie mial kodów do tego sprzetu żeby zmienic język.:) Problem z menu po polsku mialem również z tv (37 lb1R) ale nie ma to jak kupowanie go w electroworld (niestety ale tańszy niz w media ).
Sprzet sprowadzany z Czech nie ma menu w jezyku polskim i trzeba wzywac serwi zeby odblokow0al to w menu serwisowym

Sprzet podłączony do tv po HDMI dziala bardzo dobrze.Na laika w tej kwestii obraz poprawil sie (filmy dvd, obraz cyfrowy z kablowki).
Jak ma ktoś jakies pytanka to prosze pytac:-D .
nie wiem jak dziala podlaczanie urzadzen pod usb bo jak podlaczylem dysk twardy to nie bardzo go widzial ale moze dlatego ze system plikow to ntfs ale nie jestem pewien
jak ktos to przetestowal to niech da znać
pozdrawiam

AnTurek

New member
asterix2001 napisał:
Witam Forumowiczów.
od piątku testuję najnowsze kino domowe firmy LG lh-rh760TF.

Witam. A mozna wiedziec gdzie zakupiles ów model? We wszystkich sklepach internetowych od miesiaca czasu nie moge go dostac - nie mają aktualnie, czekaja na dostawe od LG. Pytanie: ile bedę czekał?

PS. Rowniez chelpię się tym, iż bede zadowolony z tego kina. Niemniej masz jakies zle opinie o tym modelu?

Do góry