khmmm udalo ci sie dostac przez CIFSa ? mi tylko uzywajac xp czy visty, a Ty jaki masz system? u mnie na dwoch kompach z Windows 7 nijak nie dalo sie dostac do zasobow sieciowych przez CIFSA, zawsze wywalalo ze wpisuje bledne haslo/login, swoja droga CIFSa lg raz widzi, raz nie, tez dziwna sprawa, nie wiem od czego do zalezy, btw masz zaznaczona opcje Autologin cos tam w setting (opcje dotyczace logowania do zasobow sieciowch)?
Niestety nie.
Odtwarzacz w YouTube wszystkie pliki widzi, info widzi, wszystko wybiera, ale plików nie odtwarza. Pokazuje się okno "nie można odtworzyć pliku". Wymieniłem w sklepie na nowy, i z nowym to samo. Korespondowałem z serwisem LG i oni proponują wysłać do Łodzi do naprawy. Chyba wyślę.
Niestety nie.
Odtwarzacz w YouTube wszystkie pliki widzi, info widzi, wszystko wybiera, ale plików nie odtwarza. Pokazuje się okno "nie można odtworzyć pliku". Wymieniłem w sklepie na nowy, i z nowym to samo. Korespondowałem z serwisem LG i oni proponują wysłać do Łodzi do naprawy. Chyba wyślę.
Czytaj post #26. Mała aktualizacja w firmware.Dzięki. Mnie też Accu i Picassa działa. Wstrzymam się z wysyłką . Ale zastanawiające jest że inne odtwarzacze na YT działają ?
Czytaj post #26. Mała aktualizacja w firmware.
napewno sprawdzales na windows 7? ja sprawdzalem na 3 systemat jak wspominalem wczesniej, systemy z haslami, udzialy rowniez, xp sp3 i vista sp2 smiga bez problemu, na windows 7 po prostu sie nie da wejsc ...