no więc od czego by tu zacząć
1. menu i interfejs żywce zdarty ze sprzętów lg (mam telewizor lg więc miłe zaskoczenie
)
2. prostota obsługi
3. brzydki ale szybki interfejs (kiepska kolorystyka, wolne animacje ikon, aczkolwiek poruszanie się po całym interfejsie działa naprawdę szybko)
4. wifi - sprzęt obsługuje tryby b g i n, działa w każdym, najlepiej oczywiście w trybie n aczkolwiek w g też nie jest źle, filmy w full hd mkv śmigają bezproblemowo
5. bardzo fajne wykonany pilot, niezle lezy w dloni, ogolnie 7/10 (pomijajac niewygodnie ulozony przycisk return oraz glosne klikanie krzyżaka)
6. odtwarza to co odtwarzal moj stary wd tv gen1 + jeszcze wiecej
nie robilem dokladnie testow co i jak ale widze, ze jest lepiej, choc nadal mam jeszcze filmy na ktorych nie ma dzwieku (jakies dziwne ripy z hd)
7. bardzo fajnie zorganizowane jest przegladanie YT, picasa czy accuweather
8. ogladanie filmow po sieci lokalnej jest dosc proste i nie sprawia problemow, odtwarzacz wspodziala z kazdym serwerem DLNA, problemem jest jednak samba, a mianowicie bez problemu mozna dostac sie po przez lg na udzialy sieciowe udostepnione na win xp czy vista, problemem jest jednak dostac sie na cifsa windows 7, nie wiem co jest ale to nie dziala :>, caly czas wola mnie o podanie loginu i hasla, podaje ale lg tego nie lyka
9. napisy bez problemu odtwarza te wbudowane w film (mkv czy iso dvd), daje rowieniez rade z txt i sub, reszty nie sprawdzalem bo nie potrzebowalem
10. sprzet wizualnie naprawde robi wrazenie, jakosc wykonania rowniez na dosc wysokim poziomie
11. odtwarzacza bez problemu wspoldziala z dyskami twardymi, penami z
systemem plikow fat, fat32 oraz ntfs (nie mialem zadnych problemow)
12. downmix dziala bardzo dobrze, nie inaczej heheh
nie wiem co jeszcze mozna by w nim potestowac, ja narazie mecze sie jak dostac sie z poziomu lgka na udzialy sieciowe windowsa 7 :>