LG Display i Dezeen ogłaszają drugi globalny konkurs na projekt OLED.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
LG Display i Dezeen ogłaszają drugi globalny konkurs na projekt OLED.

[FONT=&quot]LG Display ogłosiło, że po raz kolejny współpracuje z brytyjskim magazynem projektowym Dezeen z najwyższej półki, aby uruchomić drugą rundę OLED Go! globalny konkurs projektowy.[/FONT]
[FONT=&quot]
LGD-Dezeen-1st-oled-design-competition-winner-scroll-img_assist-400x283.jpg
Scroll, zeszłoroczny zwycięzca konkursu na projekt OLED
[/FONT]

[FONT=&quot]LGD wzywa projektantów do opracowania nowych i innowacyjnych projektów prezentujących technologię OLED w sposób wyjątkowy i praktyczny. LGD twierdzi, że poszukuje innowacyjnych wpisów, które sprytnie demonstrują kreatywność i potencjał jej OLED i przezroczystych wyświetlaczy OLED – od 20 do 50 cali.[/FONT]
[FONT=&quot]Uczestnicy mogą przesyłać swoje zgłoszenia od 27 października do 20 grudnia na oficjalnej stronie Dezeen . W konkursie może wziąć udział każdy, kto ukończył 18 lat w dowolnym kraju na całym świecie, z główną nagrodą 35 000 euro i łączną pulą nagród w wysokości 88 000 euro.
oled - info
[/FONT]

VitoCx

Member
SDman niech się zgłosi. Myśle ze ma szanse na główna nagrodę. Niech tylko nie zapomni wspomnieć o wypaleniach i odbiciach :grin:

SDman

Banned
Lepiej zainwestowałbyś w kalibrację taką prawdziwą może przestałbyś pisać, co ci się przyśni.

Ostatnia edycja:

VitoCx

Member
Nie wiem skąd przekonanie, ze ja takowej nie miałem ale Ok pewnie wiesz lepiej ode mnie..
Na dodatek poucza mnie gość, który swój tv ustawiał sam na oko i nazywa to kalibracją.. brawo Ty.

Do góry