Witam,żadnych zmian nie zauważyłem,czy w menu serwisowym aktywne co trzeba nie sprawdzałem.Wszelkie zmiany w serwisowym menu pozostały i działają.Witam,
Czy ktoś już zauważył jakieś zmiany dotyczące softu 06.01.08? Czy działa menu serwisowe? Czy pozostają ustawiania THX (głównie na nich mi zależy)?
Pozdrawiam,
WitamCzy któryś z użytkowników tego telewizora może mi podać jak uaktywnić w nim telewizję hybrydową? Mam wgrane najnowsze oprogramowanie.
Pozdrawiam
Witam
Musisz wejść do biosu tv
Wybierz Area Option. Później Area Code wybierz 4, a HBBTV wybierz 2. Później musisz wybrać kraj Niemcy w ustawieniach telewizora w menu i HBBTV włączone.
ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Jeśli masz TV podłączony do sieci domowej (poprzez WIFI lub ROUTER-sieciówką) i telefon z Androidem to wystarczy pobrać aplikację na telefon "LG Service Menu Explorer", sparować i gotowe.Witam, a czy mógłby ktoś podać jak wejść do menu serwisowego?
Jeśli masz TV podłączony do sieci domowej (poprzez WIFI lub ROUTER-sieciówką) i telefon z Androidem to wystarczy pobrać aplikację na telefon "LG Service Menu Explorer", sparować i gotowe.
Po szczegóły wejdź w YouTube i wpisz "LG Service Menu Android" bodajże drugi filmik, autor Thierry ...
Próbowałem i działa.
Dodane:
LG Service Menu Explorer na lw5700 com Android - YouTube
A czy można to zrobić przez pc, jeśli tak to jak?
a mozna prosic o jakis link do pobrania lg tv remote bez rejestracji itp?Ja bym na pana miejscu zainstalował emulator Androida na PC, wgrał ten program i spróbował. Powinna zadziałać. Żeby zainstalować emulator Androida wystarczy ściągnąć pakiet do tworzenia aplikacji na Androida.
a mozna prosic o jakis link do pobrania lg tv remote bez rejestracji itp?
emulator mam juz zainstalowany tylko chodzi mi o sam program lg tv remote bez rejestracji na stonach,sms itp poprostu link na jakis serwer z tym programemTutaj jest tutorial instalacji i link do programu... zobaczymy co z tego wyjdzie ;p
•• Bluestacks - emulator Android na PC - Bluestacks - jak korzystać - aplikacje Android na PC - uruchamianie aplikacji Android w Windows
wielkie dzieki za program wszystko dziala superTrzymaj:
PS. A czy emulator wykrywa sieć itp.? Bo wtedy podejrzewam, że program nie będzie miał dostępu do sieci.
Jeśli masz TV podłączony do sieci domowej (poprzez WIFI lub ROUTER-sieciówką) i telefon z Androidem to wystarczy pobrać aplikację na telefon "LG Service Menu Explorer", sparować i gotowe.
Po szczegóły wejdź w YouTube i wpisz "LG Service Menu Android" bodajże drugi filmik, autor Thierry ...
Próbowałem i działa.
Dodane:
LG Service Menu Explorer na lw5700 com Android - YouTube
Witam nie posiadam karty kredytowej i nie mogę tego pobrać na androida!!!