Nowy Firmware 05.10.02 na stronie LG
może być warto przeczytać instrukcję, następnie ten wątek
W poniedziałek dostałem maila, że naprawiają. Dzisiaj napisałem jeszcze raz z pytaniem czy odtwarzaczy nie zabraknie do czasu dodania numeru.
Polecam wzięcie udziału w promocji LG ,,zrób kino w domu,, Kupilem swoj tv 47lw570s w połowie lipca, a więc przed rozpoczęciem promocji, ale zgłosiłem swoj tv(przesłałem skan paragonu i zarejestrowałem się w LG) i dzisiaj kurier przywiózł odtwarzacz Od zgłoszenia nie mineły nawet dwa tygodnie.
ja też czekam na napędzik i mam nadzieję, że się przed świętami doczekamGratuluję Wszystkim którzy dostali już playerki! opcorn:
Bo ja to mam zawsze pecha
TV zarejestrowałem 26.10.2011 i dalej czekam na nagrodę
16.11.2011 przysłali mi ze w ciągu 10 dni roboczych wyślą i dalej cisza
Pisałem wczoraj do Nich i nie odpisują :niewiem: Dziś tez jeszcze napisałem - zobaczymy co dalej
W miedzy czasie te Blu-ray-e podrożały w sklepach jak to na święta
wpisz w gogle nazwę TV i znajdziesz odpowiedz chciałem ci wstawić linka ale nie mogęWitam
Czy LG 47KV570S jest tym samym tv jak LW570S tylko bez ''3D'' ?
pozdr
WITAM. Na wstepie chciałem się przywitać to mój pierwszy post.Od miesiaca jestem posiadaczem TV LG47LW570S i z tego forum dowiedziałem się o promocji nie wiem tylko jak zamieścić fotkę faktury na tej stronie rejestracji nie jestem biegły w te klocki jeśli by mi ktoś łopatologicznie wytłumaczył bende wdzięczny.
Musisz przełączyć tv na tryb 3D i to odpowiedni (SBS, UaD itd) zaleznie od rodzaju 3D. Najczęściej jest to SBS (Side By Side), tak też nadaje Cyfra+.
Obraz po przełączeniu jest zamazany/podwójny-dopiero jak założysz okulary masz super efekt. Ale to mogłeś wyczytac w instrukcji telewizora!!